Αποθέωσε τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ο Σπανούλης: «Έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα»

Βασίλης Σπανούλης

Αποθέωσε τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ο Σπανούλης: «Έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα»

Sportal newsroom 22:17 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 30.05.2024

Στα χαμένα τρίποντα, αλλά και στα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, που αναφέρθηκε στο Game 2 κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Η ατάκα για την κατάκτηση του Conference League από την ποδοσφαιρική ομάδα των Πειραιωτών.

Το βασικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών είναι η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο Βασίλης Σπανούλης τοποθετήθηκε επί του θέματος και τόνισε πως οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκαναν κάτι που θα θυμούνται άπαντες για πάντα.

Όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου bwin:

«Βγάλαμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ και τα χάσαμε και δώσαμε πολλά ριμπάουντ στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας στο δεύτερο παιχνίδι».

Λίγο αργότερα, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε να παίξουμε εναντίον μίας πολύ μεγάλης ομάδας. Πιστεύω ότι επιθετικά ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ. Δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλότερος από εμάς. Από αυτά τα επιθετικά ριμπάουντ φάγαμε πάρα πολλά τρίποντα, πάρα πολλούς πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει σουτέρ που θα σε τιμωρήσουν».

Για τον τραυματισμό του Λοβ: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για εμάς. Ο Ζερμέιν είναι πολύ σημαντικός, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο μπορούμε το κενό του. Είτε πάρεις το Final Four, είτε το χάσεις, αδειάζεις ψυχολογικά. Η διαφορά ποιότητας και μεγέθους ανάμεσά μας είναι μεγάλη. Είχαμε 7/26 τρίποντα, η δουλειά μου ως προπονητής είναι να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ».

Για την κατάκτηση του Conference League από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού: «Εκπληκτική στιγμή για τον Ολυμπιακό, για τα εκατομμύρια φιλάθλους του, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον ελληνικό αθλητισμό. Πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα, έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα».