Το «αντίο» του Σπανούλη στον Πάρη Δερμάνη

Βασίλης Σπανούλης

Το «αντίο» του Σπανούλη στον Πάρη Δερμάνη

Sportal newsroom 18:02 - 08.06.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης, μέσα από τα social media, είπε το δικό του «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη.

Ο Πάρης Δερμάνης, μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής, με την καρδιά του να μην αντέχει και εκείνον, μόλις στα 60 του, να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η είδηση αυτή βύθισε σε θλίψη τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μόνο, με το ελληνικό μπάσκετ να στέλνει τις ευχές του στην οικογένειά του και να εύχεται συλλυπητήρια. Σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας πέρασε από τον Παναθηναϊκό για μια τετραετία και συνεργάστηκε με τον Πάρη Δερμάνη, τον οποίο, παρότι τα χρόνια πέρασαν, συνέχιζε να εκτιμά μέχρι και σήμερα.

Η είδηση του θανάτου του, λοιπόν, δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media και συγκεκριμένα στο Instasgram, είπε το δικό του αντίο στον φίλο του, Πάρη Δερμάνη.

«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε», έγραψε σε story του στο Instagram ο Βασίλης Σπανούλης.

Το Instastory του Βασίλη Σπανούλη:

Θρήνος στον Παναθηναϊκό, πέθανε ο Πάρης Δερμάνης
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:05 - 08.06.2024

Θρήνος στον Παναθηναϊκό, πέθανε ο Πάρης Δερμάνης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε το πρωί του Σαββάτου (8/6), ο Πάρης Δερμάνης. Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού και μία μορφή της «πράσινης» οικογένειας πέθανε έπειτα από τη μάχη που έδωσε για περισσότερο από ένα μήνα ώστε να κρατηθεί στη ζωή.