Αυτό είναι το συμβόλαιο του Τολιόπουλου - Πόσα χρήματα θα πάρει την επόμενη διετία

Βασίλης Τολιόπουλος

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Τολιόπουλου - Πόσα χρήματα θα πάρει την επόμενη διετία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:51 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 14.06.2024

Ο Άρης χάρισε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Βασίλη Τολιόπουλο για να τον πείσει να μείνει, με τον αρχηγό του Άρη να μην μπορεί να αρνηθεί τα ποσά που προσέφερε ο «Αυτοκράτορας».

Οι άνθρωποι του Άρη έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνουν την απόφαση του Βασίλη Τολιόπουλου ακόμη πιο εύκολη, καθώς, πέραν από την ήδη δεδομένη επιθυμία του ίδιου να μείνει στην Θεσσαλονίκη, το ποσό που ήρθε στα χέρια του ήταν εκπληκτικό.

Λογικό βέβαια, καθώς στον Άρη γνώριζαν πως για να κρατήσουν τον Βασίλη Τολιόπουλο στο ρόστερ τους, τα 55 χιλιάδες ευρώ που του έδωσαν πέρσι δεν θα έπρεπε να μπουν καν στην εξίσωση των διαπραγματεύσεων.

Με τα 220.000 χιλιάδες ευρώ που προσφέρθηκαν στον Βασίλη Τολιόπουλο για τον πρώτο χρόνο και τα κάτι παραπάνω που προβλέπονται για τον δεύτερο, το «ναι» του «Τολιό» φάνταζε δεδομένο. Έτσι, όπως σας αποκάλυψε το Sportal, ο Βασίλης Τολιόπουλος θα παραμείνει στον Άρη και τον επόμενο χρόνο, ενώ θα έχει οψιόν και για τη σεζόν 2025 - 2026.

23:50 - 15.02.2024

Η εξωπραγματική εμφάνιση του Τολιόπουλου στο τελευταίο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ - Άρης

Με 17 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν η μορφή του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Δείτε τις φοβερές ενέργειες του Έλληνα παίκτη στον προημιτελικό.

Με βάση το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Βασίλη Τολιόπουλο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το μπάτζετ θα είναι ανεβασμένο σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στο αγωνιστικό μπάτζετ, τα συμβόλαια προέβλεπαν πως οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα εισπράξουν 800.000 ευρώ περίπου για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Την αγωνιστική περίοδο που έρχεται (2024 – 2025), ο Άρης προβλέπεται να έχει μπάτζετ περίπου 1.000.000 ευρώ, με σημαντικό μερίδιο να πηγαίνει στον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο εν λόγω στόχος του Άρη έχει λογική άλλωστε, καθώς δεν θέλει να ανεβάσει το μπάτζετ σε τέτοιο βαθμό που να ρισκάρει την εξυγίανση του μπασκετικού τμήματος.

22:49 - 23.05.2024

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο Τολιόπουλος πέτυχε το buzzer-beater της χρονιάς και άφησε… άγαλμα τον Προμηθέα

Εκεί που ο Άρης έμοιαζε να έχει αποκλειστεί, ο Βασίλης Τολιόπουλος με ένα ασύλληπτο buzzer-beater υπέγραψε τη νίκη του Άρη και τον έστειλε στα ημιτελικά της Basket League, αφήνοντας... άγαλμα τον Προμηθέα.

Η κίνηση Τολιόπουλου, όπως και να έχει πάντως, δείχνει ότι ο Άρης έχει σκοπό να ανεβάσει το επίπεδό του ακόμη περισσότερο και να δώσει στον Γιάννη Καστρίτη την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο τη σεζόν 2024 – 2025. Με τον Ιούνιο, λοιπόν, να είναι ακόμη στην αρχή του, η συνέχεια φαντάζει λαμπρή για τον Άρη και τον κόσμο του.

Οριστική συμφωνία Άρη και Τολιόπουλου: Συνεχίζει με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:59 - 12.06.2024

Οριστική συμφωνία Άρη και Τολιόπουλου: Συνεχίζει με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+1 χρόνο

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στα 27 του χρόνια έκανε μία σπουδαία σεζόν με τον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη (EuroCup) και λίγο πριν βγει στην ελεύθερη αγορά ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα εντός των συνόρων, οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν μαζί του και η συνεργασίας τους συνεχίζεται...