Βασίλης Τολιόπουλος: Η Τουρκ Τέλεκομ και ο Άρης - Τα δεδομένα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ!

Βασίλης Τολιόπουλος

Βασίλης Τολιόπουλος: Η Τουρκ Τέλεκομ και ο Άρης - Τα δεδομένα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:45 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 04.06.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουρκ Τέλεκομ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, με τον παίκτη πάντως να μην έχει λάβει ακόμη επίσημη πρόταση στα χέρια του.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει πραγματοποιήσει μυθική σεζόν με τον Άρη και, όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από πολλές ομάδες. Μια από αυτές είναι και η Τουρκ Τέλεκομ.

Η τουρκική ομάδα κοιτάζει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του παίκτη, όμως δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη κρούση, καθώς πριν λίγες ημέρες «κλείδωσε» το θέμα του προπονητή, με τον Ερντέμ Τσαν να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας από την Άγκυρα. Με αυτό το κομμάτι να έχει κλείσει, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η οριστική κρούση, με όλα τα οικονομικά δεδομένα να πέφτουν στο τραπέζι για τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Βέβαια η Τουρκ Τέλεκομ δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει τον Βασίλη Τολιόπουλο. Βλέμματα πάνω του έχουν πέσει από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, ενώ ο Άρης από πλευρά του ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να ηγηθεί της προσπάθειας των Κιτρίνων.

22:49 - 23.05.2024

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο Τολιόπουλος πέτυχε το buzzer-beater της χρονιάς και άφησε… άγαλμα τον Προμηθέα

Εκεί που ο Άρης έμοιαζε να έχει αποκλειστεί, ο Βασίλης Τολιόπουλος με ένα ασύλληπτο buzzer-beater υπέγραψε τη νίκη του Άρη και τον έστειλε στα ημιτελικά της Basket League, αφήνοντας... άγαλμα τον Προμηθέα.

Η πλευρά του Άρη μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση με πάνω από 120.000 ευρώ ετησίως για 3 χρόνια (2+1 για την ακρίβεια), με τον Βασίλη Τολιόπουλο να μην έχει αποφασίσει ακόμη σχετικά με το μέλλον του, αλλά να αναμένεται να το κάνει σύντομα.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκλεισε την περσινή σεζόν στην Α2 Γαλλίας και πήρε έτσι μια «γεύση» από εξωτερικό, ενώ έχοντας παίξει σε Πανιώνιο, Ίκαρο, Κολοσσό, ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακός, έχει τις απαραίτητες παραστάσεις ώστε να είναι με το καλημέρα έτοιμος εάν αποφασίσει να μετακομίσει στην Τουρκ Τέλεκομ.

18:43 - 17.02.2024

Το φοβερό σερί του Τολιόπουλου στο ξεκίνημα του ημιτελικού Παναθηναϊκός - 'Αρης

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε ένα σερί 7 συνεχόμενων πόντων στον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Δείτε το σόου του παίκτη του Άρη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος απαντά στο Sportal για το μέλλον του και αν θα τον βρει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

13:40 - 25.02.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος απαντά στο Sportal για το μέλλον του και αν θα τον βρει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (vid)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal για το μέλλον του, τον Άρη, το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον Βασίλη Σπανούλη.