Η Βενέτσια θέλει τον Χάντερ Χέιλ!
i

©InTime

Η Βενέτσια θέλει τον Χάντερ Χέιλ!

Γιάννης Πάλλας 16:51 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 16.07.2024

Ο Χάντερ Χέιλ βρίσκεται στο στόχαστρο της Βενέτσια

Σε διαπραγματεύσεις με τον Χάντερ Χέιλ βρίσκεται η Βενέτσια! Ο πρώην παίκτης του Προμηθέα βρίσκεται στο στόχαστρο της ιταλικής ομάδας που έχει μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν.

Μετά την ενίσχυση που είχε από την περσινή σεζόν με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε η Βενέτσια φαίνεται πως συνεχίζει να... εμπιστεύεται την Ελλάδα για τις επιλογές της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, η ιταλική ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη του Προμηθέα, Χάντερ Χέιλ, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις με τους Πατρινούς στην Ελλάδα, αλλά και το Basketball Champions League.

Η Βενέτσια είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και προσπαθεί να κλείσει άμεσα τον 27χρονο σούτινγκ γκαρντ, ολοκληρώνοντας έτσι τις προσθήκες της νέας σεζόν.

Πέρσι, με τον Προμηθέα ο Χάντερ Χέιλ είχε 16,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 25 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στο BCL είχε 17,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 14 παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία τελικά προτίμησε τον Μάρκους Φόστερ, που παλιότερα αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Χάντερ Χέιλ έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις, αλλά φαίνεται πως η Βενέτσια αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στην υλοποίηση μιας συνεργασίας με τον Αμερικανό σκόρερ.