Αποθέωσε τους Σέρβους οπαδούς ο Πουαριέ: «Κάνουν τις ομάδες τους πολύ επικίνδυνες»

Βενσάντ Πουαριέ

i

©Imago

Αποθέωσε τους Σέρβους οπαδούς ο Πουαριέ: «Κάνουν τις ομάδες τους πολύ επικίνδυνες»

Ο Βενσάντ Πουαριέ εντυπωσιάζεται και με το... παραπάνω όταν παίζει στη Σερβία, με τον ίδιο να αποθεώνει τους οπαδούς της χώρας.

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague και οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες τους, προκειμένου να είναι έτοιμες στις αρχές του Οκτώβρη. Μία ομάδα που κινήθηκε... δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και θα στοχεύσει σε μία καλή πορεία είναι η Αναντολού Εφές.

Κάτω από τη ρακέτα η τουρκική ομάδα θα έχει έναν πολύ έμπειρο σέντερ, ο οποίος προέρχεται από τρίχρονη παρουσία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο λόγος για τον Βενσάντ Πουαριέ, ο οποίος από τα τέλη του Ιουνίου, έχει ανακοινωθεί από την Εφές.

Το... παράπονο του Πουαριέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ένιωθα ότι ήμουν πολύ πίσω από τον Ταβάρες, ήθελα περισσότερα»
EUROLEAGUE

14:24 - 08.09.2024

Το... παράπονο του Πουαριέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ένιωθα ότι ήμουν πολύ πίσω από τον Ταβάρες, ήθελα περισσότερα»

Ο Βενσάν Πουαριέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Αναντολού Εφές και μιλώντας για το νέο βήμα στην καριέρα του εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο χρησιμοποίησης στην Ρεάλ Μαδρίτης.

O 30χρονος έχοντας κατακτήσει τη Euroleague με τη φανέλα της Ρεάλ, θέλει να βάλει νέες δοκιμασίες στην καριέρα του. Έχοντας ξεκινήσει από το ΝΒΑ (Μπόστον Σέλτικς) και στη συνέχεια σε Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Νιου Υόρκ Νικς, θα πάει σε δεύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, με στόχο να την οδηγήσει σε επιτυχίες στην Τουρκία, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Πουαριέ παραχώρησε συνέντευξη στο «Basketball Sphere», με τον ίδιο να μιλάει για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και την απόφασή του να αποχωρήσει και να δοκιμάσει την τύχη του στην Αναντολού Εφές. Ωστόσο, ο ύψος 2.13μ. σέντερ, δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, καθώς έκανε και αναφορά στους οπαδούς στη Σερβία.

Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ποτέ σε Ερυθρό Αστέρα ή Παρτιζάν, ωστόσο ο ίδιος, πρέπει να μένει... άναυδος κάθε φορά που παίζει στη βαλκανική χώρα. Ο Πουαριέ είπε: «Το σημαντικό με τη Σερβία είναι ότι δεν φοβάσαι την ομάδα, αλλά τους φιλάθλους. Η ενέργεια και η ένταση που φέρνουν στις ομάδες τους καθιστούν την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα εξαιρετικά επικίνδυνες. Είχα μια κατάσταση κόντρα στην Παρτιζάν πριν από δύο σεζόν που δεν θα μπορούσε να ήταν χειρότερη. Και οι δύο ομάδες έχουν φτιάξει υπέροχες ομάδες και θα είναι δύσκολο να νικήσουμε κάποια από αυτές. Ωστόσο, έχουμε συνηθίσει σε αυτή την ατμόσφαιρα. είναι όλα μέρος της δουλειάς».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!