Ο Λίο Βέστερμαν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας για πρώτη φορά στην καριέρα του
i

© Intime

Ο Λίο Βέστερμαν θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας για πρώτη φορά στην καριέρα του

Sportal newsroom 16:53 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 22.08.2024

Για πρώτη φορά στην επαγγελματική του πορεία ο Λίο Βέστερμαν θα αγωνιστεί σε δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στη Φουενλαμπράδα της Ισπανίας.

Ο Λίο Βέστερμαν με μακρά καριέρα στην Ευρώπη και στη EuroLeague για λογαριασμό των Βιλερμπάν, Παρτίζαν, Λιμόζ, Ζάλγκιρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, Μονακό, βλέπει την αξία του να πέφτει όλο και περισσότερο στα 32 του χρόνια.

Ο Γάλλος πλέι μέικερ βρέθηκε πέρσι στη Γερμανία για την Κράιλσχαϊμ με τους αριθμούς του να είναι καλοί, καθώς μέτρησε 10.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά 24.4 λεπτά σε 28 αγώνες, όμως η ομάδα του υποβιβάστηκε κατηγορία κι έτσι η αξία του έπεσε κι άλλο με τον ίδιο να αναζητά τον νέο προορισμό στην καριέρα του.

El Clasico στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ συναντά την Μπαρτσελόνα στις 21 Σεπτεμβρίου
LIGA ENDESA

12:00 - 22.08.2024

El Clasico στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ συναντά την Μπαρτσελόνα στις 21 Σεπτεμβρίου

Στη Μούρθια θα κριθεί φέτος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία και στις 21 Σεπτεμβρίου, βάσει κλήρωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της ομάδας από την διοργανώτρια πόλη κόντρα στην Μάλαγα.

Ο Βέστερμαν για πρώτη φορά στην επαγγελματική του πορεία αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του αγωνιζόμενος στη δεύτερη κατηγορία ενός πρωταθλήματος και συγκεκριμένα του ισπανικού με τη φανέλα της Φουενλαμπράδα η οποία βρίσκεται πλέον στην Primera FEB έχοντας στόχο να επιστρέψει στη Liga Endesa.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!