Βεζένκοφ: «Δεν ξέρω που θα είχα φτάσει χωρίς τον Πρίντεζη»

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / Intime

Βεζένκοφ: «Δεν ξέρω που θα είχα φτάσει χωρίς τον Πρίντεζη»

Sportal newsroom 23:53 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 05.09.2024

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ για τον Γιώργο Πρίντεζη, στο Gala που διοργανώθηκε για τον τελευταίο.

Ο Ολυμπιακός και πολλές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού βρίσκεται στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, εκεί που οι ερυθρόλευκοι έχουν διοργανώσει το Gala προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρίντεζη για την κοινή τους πορεία και τα μαθήματα που του έδωσε:

«Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν θα είχα φτάσει εδώ, αν δεν είχα δουλέψει με τον Γιώργο. Σίγουρα αυτό βοήθησε πάρα πολύ, γιατί παίρνεις εμπειρίες κάθε μέρα. Ήμουν καταδικασμένος να παίζω λίγο και το γνώριζα. Πάντα ένας αθλητής θέλει να παίζει πολύ, αλλά πρέπει να ξέρεις ποιος είναι μπροστά σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο, γιατί όταν ήθρε η ώρα εγώ να βγω μπροστά, δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο. Ήθελε το καλό μου και πάντα με συμβούλευε. Ξέρετε ότι στο μπάσκετ ο εγωισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος. Πάντα ήταν δίπλα μου, μου στάθηκε και τον ευχαριστώ πολύ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να είμαι ταπεινός και να δουλεύω κάθε μέρα. Να μην ξεχνάω από που έχω ξεκινήσει και να προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Γενικά ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει πολύ για μπάσκετ, πιο πολύ μιλάμε για τη ζωή και τα ενδιαφέροντα μας, οπότε έχω μάθει πολλά.

Στο κομμάτι του χαβαλέ, κανείς δεν μπορεί να φτάσει τον Γιώργο, έχει ένα χιούμορ ιδιαίτερο και όμορφο. Και νομίζω αυτό είναι και λίγο αντιστές. Βλέπει ποιος είναι στρεσαρισμένος, ποιος το αντέχει, ποιος δεν τον αντέχει. Νομίζω ξέρει και που να το χρησιμοποιεί, που είναι και το σωστό και το όμορφο», είπε ο Βεζένκοφ.