Πώς αντιδρά και τι σκέφτεται ο Βεζένκοφ στην τρελή καθημερινή φημολογία γύρω από το όνομα του

Σάσα Βεζένκοφ

i

© IMAGO

Πώς αντιδρά και τι σκέφτεται ο Βεζένκοφ στην τρελή καθημερινή φημολογία γύρω από το όνομα του

Γιάννης Πάλλας 18:30 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 28.06.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του μέσα από μια καθημερινότητα που... ζαλίζει

Η μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοφ από τους Σανκραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς τον φέρνει στο επίκεντρο των συζητήσεων, όσον αφορά το μέλλον του είτε στο ΝΒΑ, είτε στην Ευρώπη.

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στον Βούλγαρο φόργουορντ που άφησε το Σακραμέντο, όπου φάνηκε ότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Μάικ Μπράουν για το Τορόντο και τους Ράπτορς του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία για να παίξει στο ΝΒΑ έχοντας ενεργό ρόλο, που θα τον κάνει να αισθάνεται σημαντικός και φαίνεται ότι το σκέφτεται, δεν το απορρίπτει.

Το συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ και τα δεδομένα για την επόμενη μέρα στους Ράπτορς
NBA

23:18 - 27.06.2024

Το συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ και τα δεδομένα για την επόμενη μέρα στους Ράπτορς

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετακομίζει -μέσω ανταλλαγής- στους Τορόντο Ράπτορς και πλέον ξεκινάει νέα κουβέντα γύρω από το συμβόλαιό του, αλλά και τον ρόλο που πιθανότατα θα έχει στην ομάδα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα και ειδικά τα 24ωρα πριν την μετακίνηση του στους Τορόντο Ράπτορς ακούστηκαν πολλά για προτάσεις εκατομμυρίων, αλλά και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR πέρα από τη δεδομένη επιθυμία επαναπατρισμού του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Η καθημερινότητα του Βούλγαρου φόργουορντ είναι συνηφασμένη με ένα... χορό εκατομμυρίων γύρω από το όνομα του που προκαλεί ζάλη. Ο ίδιος ωστόσο προσπαθεί να μην επηρεάζεται από όλη αυτή τη συζήτηση παραμένοντας προσγειωμένος και ψύχραιμος για να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο στην πιο σημαντική στιγμή της αθλητικής του διαδρομής.

Καθημερινά το τελευταίο διάστημα όπου προπονείται στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» συναντά αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, αλλά και τους διεθνείς που ετοιμάζονται για το Προολυμπιακό Τουρνουά και συνομιλεί μαζί τους. Δείχνει χαλαρός αλλά δεν είναι τόσο, αφού φαίνεται να έχει μια μορφή πίεσης, λόγω του θορύβου που προκαλεί το όνομα του, το οποίο αποτιμάται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει, η επιλογή του ανήκει και θα το επιλέξει πιθανότατα τις επόμενες ημέρες, αφού ζυγίσει όλα τα δεδομένα που έχει στα χέρια του. «Είναι μια επιλογή αποκλειστικά δική του», όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του, για την οποία θα μετρήσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

Είτε θα δοκιμάσει μια φορά ακόμη το «αμερικάνικο όνειρο» για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, είτε θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Οι Ράπτορς πήγαν στοχευμένα στον Σάσα Βεζένκοφ και δεν προχώρησαν στην απόκτηση του μόνο και μόνο για να τον αφήσουν να φύγει. Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν για τον ρόλο του και στη συνέχεια εκείνος θα πράξει αναλόγως. Ίσως, η συνάντηση στη Γλυφάδα του Βούλγαρου φόργουορντ με τον προπονητή της ομάδας των Ράπτορς Ντάρκο Ραγιάκοβιτς στο πάνελ του Συνεδρίου των προπονητών της Euroleague μερικές ημέρες πριν να ήταν καρμική...

Ο ευρωπαϊκός δρόμος

Εφόσον ακολουθήσει την δεύτερη οδό και τον επαναπατρισμό, ένα πράγμα που θα βαρύνει την απόφαση του είναι η προοπτική κατάκτησης τίτλων. Το ρόστερ της ομάδας που θα αγωνιστεί θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του. «Δεν θα επιλέξει εύκολα ο Σάσα μια ομάδα, που δεν θα έχει το υλικό για να κατακτήσει τρόπαια» λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά.

Σε κάθε περίπτωση η κλεψύδρα αδειάζει καθημερινά και η ώρα της απόφασης του Σάσα Βεζένκοφ πλησιάζει με τον Βούλγαρο φόργουορντ να προσπαθεί να μην αφήσει τίποτε να επηρεάσει την επιλογή του. Ούτε τα χρήματα που ακούγονται γύρω του, ούτε το συναίσθημα να τον οδηγήσει στην επιλογή του.

Μεγάλη κίνηση των Ράπτορς: Κράτησαν τον Κουίκλι με 175 εκατ. δολάρια
NBA

16:51 - 28.06.2024

Μεγάλη κίνηση των Ράπτορς: Κράτησαν τον Κουίκλι με 175 εκατ. δολάρια

Ο Ιμάνουελ Κουίκλι θα παραμείνει κάτοικος Τορόντο, καθώς οι Ράπτορς έφτασαν σε συμφωνία με τον απόφοιτο του Κεντάκι για νέο συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, με απολαβές που φτάνουν τα 175 εκατ. δολάρια.

Αυτό που δείχνει στη συναναστροφή του με πρώην συμπαίκτες του, αλλά και φίλους είναι η «πείνα» του για να κερδίσει τίτλους, η οποία εν τέλει είναι και αυτή που φαίνεται ότι θα τον οδηγήσει στην επιλογή του εφόσον επιλέξει την Ευρώπη.