«Φιλάκια παιδιά»: Η ατάκα του Μπαφέ στην κάμερα του Sportal όταν του είπαν... «έπιασε τόπο το ταξίδι σου» (vid)

«Φιλάκια παιδιά»: Η ατάκα του Μπαφέ στην κάμερα του Sportal όταν του είπαν... «έπιασε τόπο το ταξίδι σου» (vid)

Sportal newsroom 23:17 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 05.07.2024

Η απάντηση του Χρήστου Μπαφέ για τον Σάσα Βεζένκοφ και το ταξίδι του στη Βουλγαρία.

Είναι ξεκάθαρο πως το θέμα της ημέρας είναι η συμφωνία του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό. Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ αποφάσισε να αφήσει το NBA και τους Τορόντο Ράπτορς, στους οποίους ανήκει εδώ και λίγες μέρες και να αποδεχτεί τη μεγάλη πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον μετατρέπει σε... μίδα και ενισχύει σε αφάνταστο βαθμό το ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα για να κάνει και πάλι δικό του τον Σάσα. Και όχι μόνο οικονομικά. Πριν από λίγες μέρες ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σκινδήλια, ταξίδεψαν μέχρι τη Σόφια.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα επιτρέψει στον Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (vid)
NBA

19:40 - 04.07.2024

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα επιτρέψει στον Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Μασάι Ουτζίρι είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται σχεδόν τα πάντα στους Τορόντο Ράπτορς και αυτός που βάζει την υπογραφή του σε κάθε απόφαση των Καναδών. Άρα αυτός που θα εγκρίνει την αποδέσμευση του Σάσα Βεζένκοφ και θα του επιτρέψει εν τέλει να αγωνιστεί και πάλι στον Ολυμπιακό.

Εκεί συνάντησαν τον Σάσα Βεζένκοφ προκειμένου να μιλήσουν μαζί του και να του δείξουν πόσο πολύ τον θέλουν και πάλι πίσω στον Ολυμπιακό.

Ο Χρήστος Μπαφές βρέθηκε σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε από κοντά το ματς της εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο την Αίγυπτο για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Αποχωρώντας από το γήπεδο, ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού... έπεσε πάνω στη live εκπομπή του Sportal από το ΣΕΦ.

Κώστας Σωτηρίου, Αχιλλέας Μαυροδόντης και Χρήστος Τσάλτας δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και ζήτησαν ένα σχόλιο σχετικά με τον Βεζένκοφ. «Έπιασε τόπο το ταξίδι σου», του είπε ο Κώστας Σωτηρίου, με τον Χρήστο Μπαφέ αποχωρώντας να λέει την ατάκα: «Φιλάκια παιδιά»...

Δείτε όλο το live του Sportal από το ΣΕΦ και ακούστε την ατάκα του Χρήστου Μπαφέ: