Ο ατζέντης του Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, στο Sportal: «Ψάχνουμε λύση με τους Ράπτορς»

Ο ατζέντης του Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, στο Sportal: «Ψάχνουμε λύση με τους Ράπτορς»

Γιώργος Γαβριλάκης 18:46 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 05.07.2024

Το Sportal.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκο Λώτσο ο οποίος τόνισε πως ακόμα όλα είναι στον... αέρα και αναζητείται λύση με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ φέρεται πλέον να το έχει πάρει απόφαση. Και από τη στιγμή που δε θα συνεχίσει στους Τορόντο Ράπτορς, μοιάζει οριστικό πως θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα και θα παίξει ξανά για τον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγη ώρα διαβάσατε στο Sportal για την απόφαση του Βούλγαρου σούπερ σταρ και MVP της Euroleague της σεζόν 2022-2023 να αφήσει οριστικά τον μαγικό κόσμο του NBA μετά από έναν χρόνο παρουσίας εκεί και να επιστρέψει στην Ευρώπη και στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Θέλοντας να φτάσει και πάλι μαζί του σε Final Four και αυτή τη φορά να... γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας. Κατακτώντας το τρόπαιο.

Το Sportal.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Λώτσο, ο οποίος θέλησε να ρίξει τους... τόνους όσον αφορά την οριστική συμφωνία, αλλά επί της ουσίας... φωτογραφίζει την αποχώρηση του παίκτη από το NBA. Κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή του στην Ευρώπη και δη στον Ολυμπιακό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή έχουμε αποφασίσει να βρούμε μια κοινή συναινέσει λύση με τους Ράπτορς. Ακόμα το θέμα είναι ρευστό. Δεν έχουμε να πούμε περαιτέρω λεπτομέρειες», είπε ο Νίκος Λώτσος, με τον παίκτη να δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο και ως εκ τούτου να μην είναι εύκολη οποιαδήποτε τοποθέτηση για την επόμενη ομάδα του από καμία επίσημη πλευρά.

💥Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!