Sportando: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Βεζενκοφ» - Τι πραγματικά ισχύει

Σάσα Βεζένκοφ

i

@SacramentoKings

Sportando: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Βεζενκοφ» - Τι πραγματικά ισχύει

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:56 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 29.06.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί ένα από τα πλέον… viral του φετινού καλοκαιριού, με τον Βούλγαρο σταρ να είναι ο παίκτης που όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού ονειρεύονται να δούνε ξανά στην ομάδα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ιταλοί κάνουν λόγο για συμφωνία 16 εκατομμυρίων για 4 χρόνια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Σάσα Βεζένκοφ φέρεται να αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, δεν πηγαίνει στον Παναθηναϊκό: Συμφωνία για 16 εκατ. ευρώ. Αναμένονται τα τυπικά.

Ο Βεζένκοφ θα επέστρεφε στον Πειραιά μετά από μόλις ένα χρόνο στο ΝΒΑ».

Παρόλα αυτά, η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς εκεί. Οι Τορόντο Ράπτορς τον απέκτησαν πριν από λίγα 24ωρα, με την ομάδα του Καναδά να έχει τον πρώτο λόγο στην παρούσα φάση.

Οι Ράπτορς ήθελαν έναν σουτέρ με μέγεθος και ο Σάσα Βεζένκοφ είναι τέτοιος, ενώ υπάρχει χώρος για να βρει λεπτά στο ροτέισιον. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του παίκτη.

Οι πλευρές του Βεζένκοφ και των Ράπτορς πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν, ώστε να αναλύσουν στην πλευρά του παίκτη τις σκέψεις τους και το πλάνο τους. Γιατί ναι μεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο, όμως με την free agency να ανοίγει το επόμενο διάστημα, τα πάντα είναι μετέωρα.

Από εκεί και πέρα, όταν και εάν μείνει ελεύθερος ο Σάσα Βεζένκοφ, τότε θα δει τις επιλογές του στην Ευρώπη. Πάντα ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για αυτό, όμως, στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για το τι θα γίνει όμως τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή…

Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και η ανάρτηση του Μάικλ Γκράιντζ, ρεπόρτερ των Ράπτορς, ο οποίος τονίζει ότι η ομάδα του Τορόντο θέλει να κρατήσει τον Σάσα Βεζένκοφ και πως σκοπεύουν να τον έχουν μαζί τους στο training camp τους.