«Θα δώσουν ευκαιρία στον Σάσα Βεζένκοφ οι Ράπτορς»

Σάσα Βεζένκοφ

i

/©Intime

«Θα δώσουν ευκαιρία στον Σάσα Βεζένκοφ οι Ράπτορς»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:55 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 27.06.2024

Ο Κιθ Σμιθ, γνωστός αναλυτής του NBA, τονίζει ότι οι Ράπτορς θα δώσουν μια ευκαιρία στον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι πλέον παίκτης των Τορόντο Ράπτορς, με τους Καναδούς να αποκτούν τον άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, μαζί με τον Ντέιβιον Μίτσελ, δίνοντας στους Σακραμέντο Κινγκς τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως είναι φυσικό, στην Ελλάδα έγινε γρήγορα viral, καθώς το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ κάνει… γκελ στον κόσμο, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί και των δύο ομάδων ονειρεύονται να δουν φέτος το καλοκαίρι τον Σάσα Βεζένκοφ με την φανέλα τους, κάτι που όμως, στην παρούσα φάση, μόνο βέβαιο δεν φαντάζει, καθώς ο παίκτης και δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά και φαίνεται πως στους Ράπτορς θα πάρει ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.

Όπως αναφέρει ο Κιθ Σμιθ, γνωστός αναλυτής του NBA, ο παίκτης αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του στους Ράπτορς.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση Έλληνα φιλάθλου για το αν ο Σάσα Βεζένκοφ παίζει να μείνει στο Τορόντο ή να έρθει Ευρώπη, ο Σμιθ τόνισε πως «Πιστεύω ότι οι Ράπτορς θα τον κρατήσουν και θα του δώσουν μια ευκαιρία».

Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες τις προθέσεις των Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι θα ταίριαζαν πάντως στο παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς χρειάζονται έναν σουτέρ – δολοφόνο όπως εκείνος.