«Σάσα εσύ θα είσαι ο επόμενος»: Η ατάκα Σκινδήλια και Μπαφέ στη Σόφια που... σκλάβωσε τον Βεζένκοφ

«Σάσα εσύ θα είσαι ο επόμενος»: Η ατάκα Σκινδήλια και Μπαφέ στη Σόφια που... σκλάβωσε τον Βεζένκοφ

Κώστας Σωτηρίου 23:57 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 05.07.2024

Ο Χρήστος Μπαφές και ο Γιώργος Σκινδήλιας ταξίδεψαν πριν λίγες μέρες στη Σόφια και συνάντησαν τον Σάσα Βεζένκοφ. Και οι κουβέντες τους ήταν αυτές που τον φέρνουν πίσω στον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό και στους φιλάθλους των Πειραιωτών επικρατεί... παροξυσμός. Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει να αφήσει το NBA και δη το Τορόντο στο οποίο ανήκει μετά το trade που έκανε και να γυρίσει στην Ευρώπη. Και στο... σπίτι του, που είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στον Βεζένκοφ, με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, να αποκαλύπτει στο Sportal τα επόμενα βήματα που έχουν να γίνουν από εδώ και πέρα.

Για να πειστεί ο Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό δεν ήταν αρκετά μόνο τα χρήματα. Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ο Βούλγαρος άσος θα αποφάσιζε και με την καρδιά. Και η καρδιά του έλεγε... Ολυμπιακός. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, υπήρξε μια επίσκεψη στο σπίτι του στη Σόφια. Και αυτή η επίσκεψη έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο για να γυρίσει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Αποθέωση για Βεζένκοφ από την Θύρα 7 για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ανακοίνωση με... υπονοούμενα!
EUROLEAGUE

23:52 - 04.07.2024

Αποθέωση για Βεζένκοφ από την Θύρα 7 για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ανακοίνωση με... υπονοούμενα!

Με μία ενθουσιώδη ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού... υποκλίνονται στη συμφωνία της ομάδας τους και κυρίως στον Σάσα Βεζένκοφ που φαίνεται πως επέλεξε το ταξίδι της επιστροφής.

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές μαζί με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σκινδήλια, ταξίδεψαν μέχρι τη Σόφια. Εκεί συνάντησαν τον Σάσα Βεζένκοφ προκειμένου να μιλήσουν μαζί του και να του δείξουν πόσο πολύ τον θέλουν και πάλι πίσω στον Ολυμπιακό.

Στην κουβέντα ειπώθηκαν πολλά. Και οι οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά κυρίως έγινε σαφές το πόσο πολύ ο Ολυμπιακός ήθελε τον Σάσα Βεζένκοφ πίσω στο λιμάνι. Μια ατάκα ήταν όμως αυτή που... σκλάβωσε τον 29χρονο φόργουορντ και επί της ουσίας τον έπεισε πως δε θα μπορούσε να γυρίσει σε καμιά άλλη ομάδα της Ευρώπης πλην του Ολυμπιακού.

Γιατί; Γιατί αυτή η ατάκα των έβαζε πλάι σε «ιερά τέρατα» της ομάδας: τον Βασίλη Σπανούλη. Τον Γιώργο Πρίντεζη. Τον Κώστα Παπανικολάου. «Σάσα εσύ θα είσαι ο επόμενος αρχηγός της ομάδας. Εσύ θα γράψεις την ιστορία από εδώ και πέρα», του είπαν Μπαφές και Σκινδήλιας. Και κάπου εκεί τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

🏀Το live του Sportal για την επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: