Ποιες είναι οι σκέψεις του Σάσα Βεζένκοφ πλησιάζοντας στη μεγάλη απόφαση!

Σάσα Βεζένκοφ

i

@Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images

Ποιες είναι οι σκέψεις του Σάσα Βεζένκοφ πλησιάζοντας στη μεγάλη απόφαση!

Γιάννης Πάλλας 08:57 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 30.06.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ προπονείται στο ΣΕΦ, αλλά είναι εμφανώς πιεσμένος όσον αφορά την επιλογή ΝΒΑ ή Ευρώπη

Πλησιάζει η ώρα για την μεγάλη απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ που αφορά το μέλλον του στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του. Το ΝΒΑ ή Ευρώπη είναι το δίλημμα για τον Βούλγαρο φόργουορντ που πλέον θα πρέπει να επιλέξει εάν θα δώσει στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία για να πετύχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ή θα επιστρέψει ξανά στον ευρωπαϊκό μπασκετόκοσμο από τον οποίο αποχώρησε ως MVP της Euroleague.

Όλοι Euro LIVE: Η χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών, η πρωτοφανής απόφαση του Όλιβερ για διακοπή και μία «δόση» από… Πλάις!
EURO 2024

00:19 - 30.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Η χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών, η πρωτοφανής απόφαση του Όλιβερ για διακοπή και μία «δόση» από… Πλάις!

«Όλοι Euro» για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Σαββάτου! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Βεστφαλία και Βερολίνο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Οι Τορόντο Ράπτορς απέκτησαν τον Σάσα Βεζένκοφ στοχευμένα και όχι απλώς για να κάνουν μια κίνηση στο μεταγραφικό πεδίο. Τον υπολογίζουν παρότι φαίνεται πως διαθέτουν παίκτες στη θέση του και θέλουν να του δώσουν ρόλο.

Ο ίδιος που βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στην Αθήνα και προπονείται καθημερινά στο ΣΕΦ φαίνεται πως τα σκέφτεται όλα αυτά και είναι εμφανές πως βρίσκεται σε μεγάλη πίεση. Πιο μεγάλη από κάθε φορά, ακόμη και από τη στιγμή που επέλεξε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για το ΝΒΑ το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ έχει από τη μια τη σκέψη του στη δεύτερη ευκαιρία που πιθανώς να θέλει να δώσει στον εαυτό του για να μείνει στον «μαγικό κόσμο». Εφόσον όμως αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη θα μπουν στη ζυγαριά το συναίσθημα από τη μια και η πιο συμφέρουσα πρόταση που έχει στα χέρια του από την άλλη και θα πρέπει να επιλέξει.

Ακόμη δεν φαίνεται να το έχει αποφασίσει, γιατί ένα πράγμα που θέλει ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι εκτός από την οικονομική προσφορά που θα αποδεχθεί και οι στόχοι της ομάδας να είναι υψηλοί. Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα πάει οπουδήποτε αισθανθεί πως δεν θα μπορεί να διεκδικήσει τρόπαια ή έχει λιγότερες πιθανότητες για να τα καταφέρει.

Τα 24ωρα που ακολουθούν είναι κρίσιμα και ίσως μέχρι τη Δευτέρα (1/7) ή την Τρίτη (2/7) να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα, με τον παίκτη να επιλέγει τον δρόμο που εκείνος θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο.

Όσο βρίσκεται πάντως στην Ελλάδα ο Βούλγαρος φόργουορντ προπονείται στο ΣΕΦ, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε από το προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα του Ολυμπιακού. Το συναίσθημα αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο για την λήψη μιας απόφασης, όμως όταν έχεις στα χέρια σου προτάσεις που είναι καλύτερες όσον αφορά το οικονομικό σκέλος είναι πιο δύσκολη η επιλογή.

Γι’ αυτό και ο ίδιος δείχνει πολύ πιεσμένος πλησιάζοντας στην κρίσιμη στιγμή που θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο ΝΒΑ, την Ευρώπη και το συναίσθημα έναντι μιας καλύτερης προσφοράς που μπορεί να έχει στα χέρια του.