Μέγας είσαι Ουεμπανιαμά: Αδιανόητη εμφάνιση και triple-double με 10 τάπες! (vid)
i

@Photo by Cole Burston/Getty Images

Μέγας είσαι Ουεμπανιαμά: Αδιανόητη εμφάνιση και triple-double με 10 τάπες! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:43 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 14.08.2024

Σκηνές από το μέλλον του ΝΒΑ στο Τορόντο, με τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά να «σκεπάζει» τα καλάθια και με ένα ασύλληπτο triple double να οδηγεί την ομάδα του σε σπουδαία νίκη επί των Ράπτορς.

Όσοι βρέθηκαν στην Scotiabank Arena το βράδυ της Δευτέρας γίναν μάρτυρες μιας πολύ σπουδαίας εμφάνισης. Από αυτές που άπαντες περιμένουν να δουν με μεγαλύτερη συχνότητα τα επόμενα χρόνια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Γιατί ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έχει όλα τα φόντα να κάνει πράγματα και θαύματα και να κυριαρχήσει στη λίγκα.

Αυτό το... μήνυμα φρόντισε να το στείλει από την rookie σεζόν του, με τον Wemby να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, να οδηγεί τους Σαν Αντόνιο Σπερς σε μια πολύ άνετη εμφάνιση και ο ίδιος να συνδυάζει το θετικό αποτέλεσμα μια μια εμφάνιση πολύ σπάνια στα χρονικά.

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ έμεινε στο παρκέ για 29 λεπτά και φρόντισε να κάνει πολύ... θόρυβο με την παρουσία του. Αυτό γιατί μέτρησε 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 τάπες!. Πρόσθεσε παράλληλα 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, αλλά και 10/14 σουτ, σε μια μεγάλη εμφάνιση, που γέμισε με ελπίδα τους φίλους των «σπιρουνιών», πως το μέλλον της ομάδας θα είναι λαμπρό με τον Wemby σε ρόλο ηγέτη.

Δείτε πώς ο Wemby έφτασε στην ασύλληπτη εμφάνιση των 27 πόντων, 14 ριμπάουντ και 10 μπλοκ κόντρα στην ομάδα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς.