Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά αποκάλυψε τι είπε στον Κέβιν Ντουράντ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά αποκάλυψε τι είπε στον Κέβιν Ντουράντ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Sportal newsroom 09:20 - 15.08.2024

Βίκτορ Ουεμπανιαμά και Κέβιν Ντουράντ είχαν μια εγκάρδια συνομιλία με το πέρας του αγώνα του χρυσού μεταλλίου, με το παιδί-θαύμα από την Γαλλία να αποκαλύπτει μερικές μέρες αργότερα τι είπε στον KD.

Παρ' ότι τα βρήκε σκούρα, η Team USA κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, κόντρα στην Γαλλία και να προσθέσει ακόμα μια κορυφή στην τεράστια και γεμάτη επιτυχίες πορεία της. Οι Αμερικανοί είχαν σε καταπληκτικό βράδυ τον Στεφ Κάρι, που μέτρησε 24 πόντους και 8 τρίποντα.

Η βραδιά ήταν από τις πιο έντονες των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά να τα δίνει όλα για την ομάδα του. Ο Vic πάλεψε για το χρυσό μετάλλιο, απέναντι στους σούπερ σταρ του ΝΒΑ, τους οποίους κόντραρε αρκετές φορές μέσαστη σεζόν.

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Μαθαίνω και ανησυχώ γι' αυτούς...»

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά προειδοποιεί τους αντιπάλους του: «Μαθαίνω και ανησυχώ γι' αυτούς...»

Με μια χαρακτηριστική τοποθέτηση λίγων λέξεων ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση μετά τον χαμένο μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν και ο Κέβιν Ντουράντ. Για τον Γάλλο σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς το match up αυτό δεν ήταν απλή υπόθεση, καθώς μεγάλωσε με τον KD να είναι ένα από τα πρότυπά του. Κάτι που δεν δίστασε να πει με το πέρας του μεγάλου αγώνα.

Οι δυο τους είχαν μια πολύ όμορφη συνομιλία με το πέρας του αγώνα, για την οποία ρωτήθηκε λίγες μέρες αργότερα ο Ουεμπανιαμά. Και μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συζήτησης.

«Ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης όταν ήμουν μικρός. Του το ξεκαθάρισα και ήθελα να μάθω από αυτός και να κλέψω μία ή δύο από τις μυστικές τεχνικές του», ήταν τα λόγια του Ουεμπανιαμά, ο οποίος έδειξε μεγάλη διάθεση να δουλέψει με τον KD στο μέλλον. Κάτι που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του ακόμα περισσότερο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!