Μπήκε στο κλαμπ των.... 90 o Ουεμπανιαμά (pic)

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

@Photo by Ethan Miller/Getty Images

Μπήκε στο κλαμπ των.... 90 o Ουεμπανιαμά (pic)

Χρήστος Τσάλτας 20:42 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 23.08.2024

To ΝΒΑ 2K25 βρίσκεται προ των πυλών, με την κυκλοφορία του να πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία παρουσίασε την δεύτερη κορυφαία δεκάδα ratings, στην οποία δεσπόζει ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά.

H rookie σεζόν του Βίκτορ Ουεμπανιαμά ήταν άκρως εντυπωσιακή. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς του έδωσαν το χώρο και τον χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και εκείνος κατέκτησε το βραβείο του ρούκι της σεζόν, δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει. Τώρα ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ και ήδη οι προσδοκίες είναι στο ταβάνι.

Την περασμένη σεζόν, που ήταν η πρώτη του στο ΝΒΑ, το γνωστό video game NBA 2K24 τον βαθμολόγησε με 89, σε μια αξιολόγηση που συζητήθηκε έντονα. Ο ίδιος πάντως, μέσα από την παρουσία του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς κατάφερε να ανταπεξέλθει και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν με το... καλημέρα στη λίγκα.

Μόλις τελείωσε το δημοτικό, αλλά το NBA ασχολείται μαζί του: Ο Μοχάμεντ Νταμπονέ γεννήθηκε το 2011 και ανήκει στην Μπαρτσελόνα (vids)
EUROLEAGUE

15:32 - 16.08.2024

Μόλις τελείωσε το δημοτικό, αλλά το NBA ασχολείται μαζί του: Ο Μοχάμεντ Νταμπονέ γεννήθηκε το 2011 και ανήκει στην Μπαρτσελόνα (vids)

Ο νέος Ουεμπανιαμά μοιάζει και με τον Αντετοκούνμπο, σύντομα κλείνει τα 13 του χρόνια, ονομάζεται Μοχάμεντ Νταμπονέ, κατάγεται από την Μπουργκίνα Φάσο και ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Ο αθλητής-φαινόμενο που το ΝΒΑ τον έχει τοποθετήσει ήδη στο... οπτικό του πεδίo και υπολογίζεται πως το 2031 θα αγωνίζεται στον «μαγικό πλανήτη».

Το νέο video game, NBA 2K25 βρίσκεται προ των πυλών και ήδη τα πρώτα γραφικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με την εταιρεία να προμοτάρει το παιχνίδι με επιβλητικό τρόπο. Ο Wemby είναι ένα από τα πρόσωπα του παιχνιδιού, καθώς στο μέλλον είναι δεδομένο πως θα βρεθεί στο εξώφυλλο ενός ΝΒΑ 2Κ. Η εταιρεία παρουσίασε την δεύτερη κορυφαία δεκάδα παικτών, όσον αφορά το rating.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα του 90, καθώς στο NBA 2K25 έχει 91 rating. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην 18η θέση των κορυφαίων, βάσει rating, παικτών στη λίγκα, πίσω από τους Άντονι Έντουαρντς (93), Ντέβιν Μπούκερ (93), Τζέιλεν Μπράνσον (93), Ντόνοβαν Μίτσελ (92), Τζέιλεν Μπράουν (92), Κάιρι Ίρβινγκ (92) και Καουάι Λέοναρντ (92).

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστή η κορυφαία 10άδα παικτών στο rating του ΝΒΑ. Εκεί όπου αναμένεται να βρεθεί το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Σε αυτή τη λίστα αναμένεται πολύ σύντομα να βρεθεί και ο Βίκτορ Ουεμπαναιμά, ο οποίος σπάει τα κοντέρ και γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας του ΝΒΑ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!