Ο Ουεμπανιαμά αποκάλυψε σε ποιους τρεις παίκτες θέλει να καρφώσει στο πρόσωπό τους: Και ο ένας αποτελεί... μεγάλη έκπληξη! (vids)
i

Βικτόρ Ουεμπανιαμά / © IMAGO

Ο Ουεμπανιαμά αποκάλυψε σε ποιους τρεις παίκτες θέλει να καρφώσει στο πρόσωπό τους: Και ο ένας αποτελεί... μεγάλη έκπληξη! (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:24 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 04.10.2024

Όλοι περιμένουν την εξέλιξη του Βικτόρ Ουεμπανιάμα, ο οποίος ως rookie έκανε τεράστια αίσθηση στο NBA και τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν δράσης του στον «μαγικό πλανήτη», ο 20χρονος Γάλλος ενημερώνει για το νέο του... project: «Θέλω να καρφώσω στο πρόσωπο των...»

Προετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στο NBA και ήδη από την πρώτη έχει κάνει τεράστια έκπληξη. Ελάχιστοι στον πλανήτη είναι αυτοί που αμφιβάλουν ακόμα για το αν ο Βικτόρ Ουμπανιαμά έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Οι συντριπτική πλειοψηφία το έχει... σίγουρο!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, είναι μόλις 20 ετών και ήδη κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει. Είναι τόσο ψηλός και τόσο ικανός που οι κορυφαίοι αμυντικοί είναι ανήμποροι να του βάλουν εμπόδια. Τα ρεκόρ που πραγματοποίησε ως rookie ήταν απανωτά και εντυπωσιακά. Ο ίδιος βρίσκει κάθε μέρα νέο κίνητρο για να κρατιέται σε εγρήγορση και μάλιστα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανάμεσα στους πολλούς στόχους που έχει, βρίσκεται και ένα ιδιαίτερο... project. Θέλει να καρφώσει στο πρόσωπο τριών παικτών και αποκάλυψε ποιοι είναι αυτοί, μιλώντας στην Ασλεϊ Νικόλ Μος και στο CBS.

Επέλεξε κατ' αρχάς τον συμπατριώτη του και φίλο του Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος την περασμένη περίοδο ανακυρήχθηκε για μία ακόμα φορά κορυφαίος αμυντικός. Βραβείο που διεκδίκησε και ο Wemby, αλλά το έχασε. Οπότε, ο πρώτος του στόχος, μοιραία, είναι ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Άλλωστε σύμφωνα με τον Ουεμπανιαμά «οι καλύτεροι αμυντικοί είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα».

Το επικό video του ΝΒΑ για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν - Μία... προαναγγελία όχι σαν όλες τις άλλες
NBA

09:14 - 04.10.2024

Το επικό video του ΝΒΑ για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν - Μία... προαναγγελία όχι σαν όλες τις άλλες

Σε δώδεκα μέρες ξεκινάει στις ΗΠΑ το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετμπολ του πλανήτη και μερικά εκλεκτά «αστέρια» του NBA πριν μπουν στο παρκέ για τη δράση τους, πήγαν στα κινηματογραφικά studio για να λάβουν μέρος στο τρομερό video της λίγκας που προαναγγέλλει το τι έπεται...

Γι' αυτό και ο δεύτερος της λίστας του είναι «ο Καουάι Λέοναρντ» των Λος Άντζελες Κλίπερς. Εντυπωσιακή και μη αναμενόμενη όμως, ήταν η τελευταία του επιλογή. «Ο τρίτος που θα επιλέξω είναι ο Τζόναθαν Άιζακ», είπε και πρόσθεσε πως «θεωρώ πω είναι πολύ υποτιμημένος παίκτης. Είναι σπουδαίος αμυντικός». Και η αλήθεια είναι ότι ναι μεν κανείς δεν περίμενε να συμπεριληφθεί ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ σε μία τέτοια λίγκα, αλλά η ποιότητά του όταν αμύνεται είναι εντυπωσιακή. Κι αν καταφέρει να μείνει υγιείς και ξεπεράσει το βεβαρυμμένο ιατρικό του παρελθόν, τότε θα το αποδείξει σύντομα στην πράξη.