Μένει ελεύθερος ο Βιλντόζα και μπαίνει στο μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού

Λούκα Βιλντόζα

Μένει ελεύθερος ο Βιλντόζα και μπαίνει στο μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:50 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 01.07.2024

Αποδεσμεύεται ο Λούκα Βιλντόζα, καθώς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την αποζημίωση του, με τον Ολυμπιακό από πλευράς του να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό AKTOR ήρθε ο Λούκα Βιλντόζα για την λύση του συμβολαίου του! Ο γκαρντ του πρωταθλητή Ευρώπης που είχε συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια μένει ελεύθερος, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία για την αποζημίωση που θα λάβει από τους «πράσινους».

Μάλιστα, όπως λένε στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» πλέον έπειτα από τις διαπραγματεύσεις που υπήρξαν είναι τυπικό το θέμα της αποδέσμευσης του.

Τόσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση του Παναθηναϊκού AKTOR τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους κάτι που ήταν άλλωστε αναμενόμενο από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Λορένζο Μπράουν. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ που προσδίδει μεγάλη ισχύ στην περιφερειακή γραμμή του «τριφυλλιού» ενισχύει σημαντικά τις θέσεις των γκαρντ.

Ο Λούκα Βιλντόζα που είχε περιορισμένο χρόνο από ένα σημείο και πέρα, φαίνεται πως ολοκλήρωσε πρόωρα τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό AKTOR και απομένει πλέον η τυπική επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, το μέλλον του Βιλντόζα είναι πολύ πιθανό να τον βρει ξανά στην Ελλάδα! Ο Ολυμπιακός από πλευράς του ενδιαφέρεται για τον παίκτη, τον οποίο, παρότι στον Παναθηναϊκό δεν βρήκε ευκαιρία, τον εκτιμά και πιστεύει σε εκείνον. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για έναν αθλητή που, παρότι δεν τα… βρήκε ποτέ με τον Αταμάν, έχει πλούσια εμπειρία από την Ευρωλίγκα, ενώ έχει περάσει και από το NBA και τους Νιου Γιορκ Νικς. Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα προχωρήσει η υπόθεση και αν η επαφές καταλήξουν και σε... γάμο.