Η Βιλερμπάν δεν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για τα φιλικά προετοιμασίας

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Βιλερμπάν δεν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για τα φιλικά προετοιμασίας

Ευτυχία Οικονομίδου 16:57 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 30.08.2024

Η Βιλερμπάν αποφάσισε να αποχωρήσει από το φιλικό τουρνουά προετοιμασίας στο Ισραήλ εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης.

Η Βιλερμπάν μέσω ανακοίνωσής της έκανε γνωστή την απόφασή της να μην ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου θα πραγματοποιούταν φιλικό τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Ο λόγος είναι η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα με τη γαλλική ομάδα να θέλει να διατηρήσει την ουδετερότητά της, αλλά και να διαφυλάξει την ασφάλειά της. Στο συγκεκριμένο τουρνουά η Βιλερμπάν θα αντιμετώπιζε τη Χάποελ Τελ Αβίβ, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Ρίτας, όμως κάτι τέτοιο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Μαλεντόν επέστρεψε στη Βιλερμπάν έπειτα από τέσσερα χρόνια στο NBA (vid)
EUROLEAGUE

11:14 - 14.08.2024

Ο Μαλεντόν επέστρεψε στη Βιλερμπάν έπειτα από τέσσερα χρόνια στο NBA (vid)

Η Βιλερμπάν ολοκλήρωσε την επανατοποθέτηση του Τεό Μαλεντόν στο ρόστερ της και ο 23χρονος Γάλλος επιστρέψει στο Λυών έπειτα από τέσσερις μη παραγωγικές σεζόν στις ΗΠΑ με τους Θάντερ, τους Χόρνετς και τους Σανς.

Η ανακοίνωση της Βιλερμπάν:

«Για λόγους ουδετερότητας και ενόψει ενός ασταθούς γεωπολιτικού πλαισίου, η επαγγελματική μας ομάδα δεν θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να παίξει ένα τουρνουά προετοιμασίας. Ο Πρόεδρός μας Τόνι Πάρκερ ''ελπίζει ακράδαντα ότι η ηρεμία και η ειρήνη θα επανέλθουν το συντομότερο δυνατό, ιδίως για να επιτραπεί η διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων σε βέλτιστες συνθήκες''.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!