Ολοκληρώνει μεταγραφή-έκπληξη με Μαλεντόν η Βιλερμπάν

Φωτ. IMAGO

Ολοκληρώνει μεταγραφή-έκπληξη με Μαλεντόν η Βιλερμπάν

Sportal newsroom 16:53 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 08.08.2024

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της είναι η Βιλερμπάν, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από το deal με τον Τεό Μαλεντόν.

Η Βιλερμπάν ενισχύει το ρόστερ της με γηγενείς παίκτες που έχουν σταθεί σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ θέλει να παρουσιάσει ένα δυνατό και ενισχυμένο ρόστερ σε όλα τα επίπεδα και για το λόγο αυτό βρίσκεται προ των πυλών μιας σημαντικής μεταγραφής.

Από το 2020 έως και σήμερα ο Τεό Μαλεντόν βρέθηκε στο ΝΒΑ. Οι Φιλαδέλφεια 76ερς τον επέλεξαν στο νο.34 του NBA Draft και εν συνεχεία μετακόμισε με ανταλλαγή στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Στους «κεραυνούς» δεν κατάφερε να βρει χώρο και ρόλο και παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Σάρλοτ Χόρνετς. Ούτε εκεί όμως κατάφερε να καθιερωθεί, για να βρεθεί στη συνέχεια στην G-League και στους Valley Suns. Τώρα όμως ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback στην Ευρώπη.

Στη Βιλερμπάν ο Μαλεντόν αγωνίστηκε από το 2017 έως το 2020, αποτελώντας το εφαλτήριο της καριέρας του. Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει κύκλο επαφών, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τον χαρισματικό πλέι μέικερ να ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας από τη Λυών και να αγωνιστεί στην άκρως απαιτητική και δύσκολη Euroleague της νέας σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο Μαλεντόν αγωνίστηκε σε 177 παιχνίδια με Θάντερ, Χόρνετς και Σανς και σε αυτά μέτρησε 7,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ και 37,2% στα σουτ εντός πεδιάς.