«Πάω Τουρκία να φέρω και τον Ντόρσεϊ, μαζί με τον πρόεδρο» (vid)
i

/©Glomex

«Πάω Τουρκία να φέρω και τον Ντόρσεϊ, μαζί με τον πρόεδρο» (vid)

Sportal newsroom 10:59 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 14.08.2024

Ένας νεαρός όπου περίμενε το καράβι στον Πειραιά για Πάρο είχε όρεξη για πλάκα και μεταξύ άλλων είπε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ότι «πάω Τουρκία να φέρω και τον Ντόρσεϊ. Με τον πρόεδρο».

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου αρκετοί είναι εκείνοι που φεύγουν από την Αθήνα με προορισμό τα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τις διακοπές τους! 

Ανάμεσα στους ταξιδιώτες είναι και πολλοί νεαροί, οι οποίοι χθες έμαθαν και την σχολή στην οποία πέρασαν μιας και ανακοινώθηκαν οι βάσεις. Ένας νεαρός που περίμενε το καράβι στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Πάρο είχε όρεξη για πλάκα!  

Είπε λοιπόν στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ έξω από το καράβι ότι πάνε στο Παρίσι. «Πάρο πάμε», συμπλήρωσε ένας από την παρέα και ένας άλλος ανέφερε «Πάω Τουρκία να φέρω και τον Ντόρσεϊ. Με τον πρόεδρο».

«Ωραίος», είπε ο Άκης Παυλόπουλος από το στούντιο του ΣΚΑΪ.

Να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την ανακοίνωση του... γλυκού που προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» πολύ τις τελευταίες ώρες για να ανακοινωθούν από τον Παναθηναϊκό είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κι ο Σβιατοσλάβ Μίχαϊλιουκ

Tags: