Η Βίρτους ανακοίνωσε πως δεν πουλάει ή μεταβιβάζει μετοχές, αλλά ούτε διαπραγματεύεται!

Η Βίρτους ανακοίνωσε πως δεν πουλάει ή μεταβιβάζει μετοχές, αλλά ούτε διαπραγματεύεται!

Γιάννης Πάλλας 23:46 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 20.07.2024

Η διοίκηση της Βίρτους εξέδωσε ανακοίνωση που επισημαίνει πως δεν υπάρχει καμία μεταβίβαση μετοχών, ούτε και διαπραγματεύσεις

Τέλος σε κάθε συζήτηση περί μεταβίβασης μετοχών, αλλά και διαπραγματεύσεων που φέρονταν να είναι σε εξέλιξη έβαλε η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια με ανακοίνωση που δεν άφηνε χώρο για οποιαδήποτε άλλη σκέψη!

«Η Βίρτους Μπολόνια, σε συνέχεια ορισμένων δημοσιευμάτων που αναφέρθηκαν σε εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, ανακοινώνει ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμία μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας και ότι δεν υπάρχουν εν εξελίξει διαπραγματεύσεις» ανέφερε με κατηγορηματικό τρόπο η διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Κι όλα αυτά λίγη ώρα μετά την σπουδαία μεταγραφή του Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενώ η Βίρτους επισημοποίησε και όλο το ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Με την ανακοίνωση αυτή η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια και τις πληροφορίες που υπήρχαν κυρίως από το Ισραήλ σχετικά με την προοπτική απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από ένα γκρουπ επενδυτών στο οποίο ηγείτο ο πρώην «ισχυρός άνδρας»» της Χάποελ Ιερουσαλήμ Γιούρι Αλόν.

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες από τις δημοσιεύσεις τόσο στο Ισραήλ, όσο και σε όλη την Ευρώπη, που άφηναν να εννοηθεί πως είναι και προχωρημένες οι επαφές και η διοίκηση της Βίρτους έδωσε την απάντηση της.

Με ποιο τρόπο; Ανακοινώνοντας τον Ουίλ Κλάιμπερν και όλη την ομάδα που θα είναι στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για τη νέα σεζόν και λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών, όσον αφορά την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών...