«Πανζουρλισμός» στην προπόνηση της Βίρτους Μπολόνια: Δεν χωρούσε ο κόσμος μέσα στο γήπεδο! (vid)
i

© Virtus Bologna

«Πανζουρλισμός» στην προπόνηση της Βίρτους Μπολόνια: Δεν χωρούσε ο κόσμος μέσα στο γήπεδο! (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 12:02 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 27.08.2024

Χαμός επικράτησε στην πρώτη προπόνηση της Βίρτους Μπολόνια με πλήθος κόσμου να θέλει να την παρακολουθήσει με αποτέλεσμα μερικοί να μένουν εκτός γηπέδου.

Η Βίρτους Μπολόνια ξεκίνησε χθες (26/08) την προετοιμασία της για τη νέα και απαιτητική σεζόν στην EuroLeague και ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την στήριξή του στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι από την πρώτη κιόλας προπόνηση.

Η «πρώτη» πραγματοποιήθηκε με ανοιχτή προσέλευση σε ένα κλειστό γήπεδο 800 θέσεων που δεν κατάφερε να χωρέσει τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας, που είχαν συγκεντρωθεί για την παρακολουθήσου από κοντά.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο όπως φαίνεται από τις σχετικές δημοσιεύσεις της Βίρτους Μπολόνια, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αριθμός των ατόμων που ήθελαν να μπουν να ξεπερνά τους χίλιους με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να βάζουν κόσμο μέχρι και στο παρκέ για να μπορέσουν να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι να δουν την ομάδα τους.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ήταν αρκετοί αυτοί που έμεινα απ' έξω και δεν κατάφεραν να απολαύσουν την ομάδα τους την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά. Πάντως η αγάπη και η στήριξη που εισέπραξαν οι παίκτες του κόουτς Μπάνκι ήταν αμέριστη και σίγουρα λειτούργησε σαν... ντόπα και κίνητρο για τη νέα σεζόν σε Ευρώπη και ιταλικό πρωτάθλημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!