«Έδεσε» τον Χάκετ ως το 2026 η Βίρτους Μπολόνια

Ντάνιελ Χάκετ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

«Έδεσε» τον Χάκετ ως το 2026 η Βίρτους Μπολόνια

Sportal newsroom 16:03 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς Βίρτους Μπολόνια, η οποία έφτασε σε deal με τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» ως το 2026.

Σύνταξη στην Μπολόνια θα πάρει ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει βρει το... λιμάνι του στην ιταλική ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αυτή σε σταθερή βάση.

Ο Ιταλός γκαρντ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα παρκέ της Euroleague με Σιένα, Αρμάνι Μιλάνο, Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τα τελευταία χρόνια φοράει τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια και φέτος έχει εξελιχθεί στον παίκτη-κλειδί της ομάδας του Λούκα Μπάνκι και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ιδίως στην άμυνα θεωρείται σημείο αναφοράς στην περιφέρεια, καθώς με την αυταπάρνησή του έχει καταφέρει να κάνει ζημιά ουκ ολίγες φορές σε αντίπαλες ομάδες, αποδεικνύοντας πως η εμπειρία του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης παίζει τον ρόλο της.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να... κόψει την όρεξη κάθε ενδιαφερόμενου, η Βίρτους κινήθηκε μεθοδικά και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Χάκετ για νέο συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το 2026. Έτσι, ο βετεράνος άσος αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ως παίκτης της Βίρτους, με την οποία έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup τη φετινή σεζόν.