Η Βίρτους Μπολόνια αύξησε το μπάτζετ κατά 45% για τη νέα χρονιά!

Η Βίρτους Μπολόνια αύξησε το μπάτζετ κατά 45% για τη νέα χρονιά!

Γιάννης Πάλλας 20:20 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 03.09.2024

Μεγάλη αύξηση στον προϋπολογισμό της Βίρτους Μπολόνια έκανε η διοίκηση της ιταλικής ομάδας όπως αποκάλυψε ο μέτοχος Κάρλο Γκεράντι

Σε πολύ μεγάλη αύξηση στο μπάτζετ προχώρησε η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια για τη νέα χρονιά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας!

Όπως αποκάλυψε ο μέτοχος Κάρλο Γκεράντι ο προϋπολογισμός αυξήθηκε κατά 45%, ώστε να εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες της ομάδας τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην EuroLeague.

Ο Κάρλο Γκεράντι, μέτοχος της Βίρτους Μπολόνια, έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην επίσημη παρουσίαση του μεγάλου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, του Ουίλ Κλάιμπερν, όπου αναφέρθηκε στα πλάνα που υπάρχουν για τη νέα χρονιά.

Ο Γκεράντι τόνισε τη γενναία αύξηση του προϋπολογισμού της ομάδας, που έχει αυξηθεί κατά 45%.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας και είμαστε ήρεμοι για την επερχόμενη σεζόν» υποστήριξε αρχικά ο μέτοχος Κάρλο Γκεράντι.

Και συνέχισε: «Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη μεταγραφή του Κλάιμπερν με τους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας. Από επιχειρηματική άποψη, είμαι χαλαρός και σίγουρος για το τι θα φέρει η σεζόν».

Αναφερόμενος στις οικονομικές στρατηγικές, ο Γκεράντι επεξεργάστηκε την απόφαση για αύξηση του προϋπολογισμού.

«Το αυξήσαμε κατά 45% για να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες μας στο πρωτάθλημα και στην EuroLeague. Ωστόσο, δεν έχουμε σχέδια να αυξήσουμε περαιτέρω αυτόν τον προϋπολογισμό· στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό του όσο το δυνατόν περισσότερο» συμπλήρωσε.

Ο μέτοχος της Βίρτους Μπολόνια αναφέρθηκε ακόμη στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με τους επενδυτές από το Ισραήλ.

«Παρατήρησα ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από το μηδέν και επιταχύνθηκαν γρήγορα, κάτι που προκαλούσε σύγχυση. Έδωσα σήμα στον κ. Ζανέτι να αξιολογήσει διεξοδικά την κατάσταση» σχολίασε.

Προφανώς το θέμα έμεινε εκεί και γι’ αυτό δεν προχώρησε, καθώς οι Ισραηλινοί στη συνέχεια αποσύρθηκαν...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!