Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Μόργκαν

Ματ Μόργκαν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Μόργκαν

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Μόργκαν, του πρώτου σκόρερ του EuroCup, ο οποίος συμμετείχε στην Summer League του NBA με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Μετά και την επίσημη συμφωνία της Βίρτους Μπολόνια με τον Ουίλ Κλάιμπερν ήρθε και η ανακοίνωση του Ματ Μόργκαν για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ιταλικής ομάδας.

Ο Μόργκαν την περασμένη σεζόν ξεχώρισε φορώντας τη φανέλα των Λόντον Λάιονς, όπου στο EuroCup συγκέντρωσε μέσο όρο είχε 16.5 πόντους με πολύ καλά ποσοστά (61.4% στο δίποντο, 36.5% στο τρίποντο, 87.5% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 27 λεπτά συμμετοχής σε 22 παιχνίδια. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μάλιστα, ο Ματ Μόργκαν ξεχώρισε προ ολίγων ημερών για μία εμφάνισή του στην Summer League του NBA, όπου συμμετείχε με την φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς. Ο 27χρονος γκαρντ, που βρέθηκε στο Λας Βέγκας, σημείωσε 36 πόντους με το απόλυτο 11/11 στα δίποντα και 7/7 τρίποντα με 7/9 βολές κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και έγινε viral στο «X».