Σε διαδικασία αλλαγών η Βίρτους Μπολόνια: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζίζιτς

Σε διαδικασία αλλαγών η Βίρτους Μπολόνια: Στην πόρτα της εξόδου ο Ζίζιτς

Sportal newsroom 11:14 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 21.10.2024

Η Βίρτους Μπολόνια έχει βγει στην αγορά για να αλλάξει τα κακώς κείμενα στο ρόστερ της, με το μέλλον του Άντε Ζίζιτς να είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολο.

Το ξεκίνημα της Βίρτους Μπολόνια στη σεζόν δεν είναι ενθαρρυντικό. Οι ασπρόμαυροι είναι ουραγοί στην Euroleague με ρεκόρ 0-4, ενώ και στο ιταλικό πρωτάθλημα μετράει μόνο νίκες και ρεκόρ 3-0. Το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, απέναντι στην Τορτόνα, αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και πλέον οι ασπρόμαυροι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης η εικόνα της δεν είναι καθόλου καλή, με την ήττα 101-85 απέναντι στην Μονακό να είναι ενδεικτική της εικόνας της. Έτσι, το front office της ομάδας από τη Μοπολόνια έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα.

Ο Άντε Ζίζιτς είναι ο παίκτης το μέλλον του οποίου είναι αβέβαιο στην ιταλική πόλη. Όπως αναφέρουν Μέσα από την γειτονική χώρα ο Κροάτης σέντερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague, ενώ και στο πλάνο του Μπάνκι δεν έχει ρόλο βασικού στα τελευταία παιχνίδια, την ίδια ώρα που οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να εξισορροπήσουν το μπάτζετ της ομάδας.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο δεύτερος που βρίσκεται σε δύσκολη θέση είναι ο Αντρέις Γκραζούλις, ο οποίος είναι τραυματίας και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης στην παρούσα φάση. Ο Λετονός παραμένει στα πιτς γεγονός που περιπλέκει την κατάστασή του, με την Βίρτους να έχει βγει στην αγορά και να ετοιμάζονται άμεσα αλλαγές στο ρόστερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!