Ο πανέμορφος Τζακ είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Βίρτους

Ο πανέμορφος Τζακ είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Βίρτους

Γιώργος Γαβριλάκης 11:41 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 14.08.2024

Οι απαραίτητες μεταγραφές έγιναν, ο Άντε Ζίζιτς έχει πιάσει δουλειά στην Μπολόνια και τώρα η Βίρτους έκανε και μία υιοθεσία. Αυτή του τετράποδου Τζακ, ο οποίος είναι μέλος της ιταλικής ομάδας και όλοι τον υποδέχθηκαν με τρυφερότητα και λιχουδιές.

Κι αφού ο Άντε Ζίζιτς ενσωματώθηκε στην Βίρτους Μπολόνια, που με την προσθήκη του Κροάτη σέντερ (τέως της Αναντολού Εφές), ενισχύεται σημαντικά σε μία θέση που υπήρχαν... κενά, τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσουν άλλο ένα μέλος στο ρόστερ τους. 

Πρόκειται για τον Τζακ, τον πανέμορφο τετράποδο που πλέον αποτελεί τον καλύτερο φίλο όλων των μελών του ιταλικού συλλόγου. Η Βίρτους, που εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο της EuroLeague και με ρεκόρ 12-5 μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μπροστά της στην κατάταξη, πλέον εκτός από ρυθμό έχουν αποκτήσει και... τρυφερότητα. 

Αυτό αποδεικνύεται με την κίνηση του συλλόγου, να υιοθετήσει τον Τζακ και στο εξής ο σκύλος ράτσας Kromfohrländer θα... κόβει βόλτες ανενόχλητος στις εγκαταστάσεις «Casa Virtus». Οι Μπολονέζοι σε συνεργασία με την Fuori le paws, μιας φιλοζωικής οργάνωσης με έντονη δράση ειδικά στον ιταλικό βορρά, συνάντησαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Εκκίνησε το έτος και τώρα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της EuroLeague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη
EUROLEAGUE

10:35 - 02.01.2024

Εκκίνησε το έτος και τώρα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της EuroLeague - Το πρόγραμμα και η κατάταξη

Η δεύτερη μέρα του 2024 φέρνει και την 18η αγωνιστική της EuroLeague, την πρώτη από τις δύο της διαβολοβδομάδας και πέραν από τη «μονομαχία» του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την Μιλάνο (2/1, 21:15, Novasports), συμπεριλαμβάνονται άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Την Τετάρτη (3/1) παίζει ο Παναθηναϊκός με την Μπασκόνια, την ίδια μέρα που κυριαρχεί το El Clasico στην Βαρκελώνη.

Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μπάσκετ τον υποδέχθηκαν με θέρμη και με λιχουδιές και όλοι μαζί πλέον πάνε να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του 2023. Την εντυπωσιακή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.