Αλλάζει χέρια το 55% των μετοχών της Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με τους Ισραηλινούς!

Αλλάζει χέρια το 55% των μετοχών της Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με τους Ισραηλινούς!

Γιάννης Πάλλας 21:02 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 20.07.2024

Ισραηλινοί επενδυτές είναι κοντά στην αγορά του 55% των μετοχών της Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ

Επενδυτές από το Ισραήλ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά του 55% των μετοχών της Βίρτους Μπολόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισραηλινού Sport5.co.il.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ένα γκρουπ επενδυτών από το Ισραήλ, του οποίου ηγείται ο πρώην ιδιοκτήτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γιούρι Αλόν, βρίσκεται πολύ κοντά στην εξαγορά του 55% των μετοχών της Βίρτους, το ποσοστό που ανήκει στην εταιρεία Segafredo.

Πρόθεση των δυο πλευρών είναι η συμφωνία να ολοκληρωθεί άμεσα, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ιταλικής ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς τώρα όολα έχουν «παγώσει» αφού εκρεμμεί το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στους νέους ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τους Ισραηλινούς επενδυτές είναι και Αμερικανοί μέσα στο γκρουπ των επενδυτών, που θέλουν να αποκτήσουν μερίδιο των μετοχών της ιστορικής ιταλικής ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το ιδιοκτησιακό της Βίρτους έχει «παγώσει» κάθε κίνηση της ομάδας.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του δεν κάνουν το παραμικρό και αναμένουν τις εξελίξεις που θα είναι πιθανότατα ραγδαίες τα επόμενα 24ωρα, δεδομένου ότι πρέπει να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ούτε με την απόκτηση του Ουίλ Κλάιμπερν που έχει πέσει στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα ούτε με τον Τόκο Σενγκέλια που αφήνεται να εννοηθεί πως θα απποχωρήσει.

Εμπίντ: «Το ίδιο ταλέντο που υπάρχει στις ΗΠΑ, υπάρχει και σε άλλες ομάδες»

Εμπίντ: «Το ίδιο ταλέντο που υπάρχει στις ΗΠΑ, υπάρχει και σε άλλες ομάδες»

Ο Τζοέλ Εμπίντ σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για το γεγονός ότι η Team USA απαρτίζεται από κορυφαίους παίκτες, που όμως τώρα έχουν μεγαλώσει θέλοντας να μετριάσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Όλα αυτά τα θέματα θα απασχολήσουν άμεσα τη διοίκηση της Βίρτους μόλις ολοκληρωθεί το θέμα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.