Η Βίρτους Μπολόνια παρακολουθεί τον Φόστερ!
i

©InTime

Η Βίρτους Μπολόνια παρακολουθεί τον Φόστερ!

Γιάννης Πάλλας 17:54 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 25.06.2024

Ο Μάρκους Φόστερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια

Την περίπτωση του Μάρκους Φόστερ (29χρ., 1.91) εξετάζει η Βίρτους Μπολόνια για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica-Bologna.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι γνώριμος του ελληνικού μπάσκετ, από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας, πέρσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Σάντονγκ Χάι-Σπιντ Κίριν και στη Λιθουανία με τη Ρίτας Βίλνιους, την οποία και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος κόντρα στην Ζάλγκιρις.

Με τη Ρίτας Βίλνιους ο Μάρκους Φόστερ είχε 15.6 πόντους (53.1% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο και 71% στις βολές) μέσο όρο, 3.3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ σε 15 παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό γκαρντ με ευχέρεια στο σκοράρισμα και μεγάλη εμπειρία. Ο Αμερικανός γκαρντ θεωρείται από τον Λούκα Μπάνκι μια εξαιρετική επιλογή και ήδη βρίσκεται στο... μικροσκόπιο της ιταλικής ομάδας που τον παρακολουθεί, προκειμένου να προχωρήσει σε μια συμφωνία μαζί του.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και όλα είναι ανοικτά, δεδομένου ότι η επικείμενη μετακίνηση του στη Μπολόνια και την Euroleague θα αποτελεί αναβάθμιση για την καριέρα του.