Μπελινέλι: «Ο Κλάιμπερν για χρόνια είναι κορυφαίος στη θέση του»!

Μπελινέλι: «Ο Κλάιμπερν για χρόνια είναι κορυφαίος στη θέση του»!

Γιάννης Πάλλας 21:57 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 24.08.2024

Ο Μάρκο Μπελινέλι πλέκει το εγκώμιο του συμπαίκτη του Ουίλ Κλάιμπερν στη Βίρτους Μπολόνια

Διανύοντας την Πέμπτη του σεζόν στην Euroleague από την ημέρα που άφησε το ΝΒΑ ο Μάρκο Μπελινέλι ξέρει καλά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Ουίλ Κλάιμπερν, με τον οποίο πλέον θα είναι συμπαίκτης στην Βίρτους Μπολόνια.

Ο διεθνής Ιταλός φόργουορντ πέρσι είχε 14,9 πόντους μέσο όρο, 1,7 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 33 αγώνες της EuroLeague και 13,9 πόντους, με 1,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ ανά παιχνίδι στο ιταλικό πρωτάθλημα, γεγονός που τον καθιστούσε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόκτηση του Κλάιμπερν. Όλοι τον ξέρουμε. Έχει κερδίσει την Euroleague και ήταν κορυφαίος στη θέση του για χρόνια. Έρχεται από μία περίεργη χρονιά και έχει μεγάλο κίνητρο να τα πάει καλά με την φανέλα της Μπολόνια» δήλωσε ο Μάρκο Μπελινέλι στο «Bologna Basket» και επισήμανε πως ο βαθμός ετοιμότητας και η φυσική κατάσταση των παικτών θα είναι καταλυτικά στοιχεία για την είσοδο στα playoffs της Euroleague.

«Το κλειδί θα είναι η φυσική κατάσταση, το να νιώθουμε καλά από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Στα χαρτιά, θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρσι, ακόμη και αν από τον Δεκέμβριο μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου είχαμε ένα καλό σερί» εξήγησε ο Ιταλός φόργουορντ και υπογράμμισε: «Πέρσι μας κόστισε πολύ η απουσία του Κορντινιέ και του Χάκετ, καθώς χάσαμε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια».

Και κατέληξε: «Μέχρι τον Ιανουάριο, η σεζόν μας στην EuroLeague ήταν εξαιρετική. Ποτέ δεν είχα νιώσει τέτοια ζεστασιά από τους οπαδούς και από όλη τη Μπολόνια. Έχουμε μια νέα ομάδα, με αρκετούς παίκτες που θα είναι στην πρώτη τους σεζόν στην EuroLeague. Όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, θα είναι πολύ δύσκολα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!