Τζανέτι: «Μένω στη Βίρτους, είμαστε σε αναζήτηση νέου χορηγού»

Μπασκόνια - Βίρτους

i

Photo by Ion Alcoba Beitia/Euroleague Basketball via Getty Images

Τζανέτι: «Μένω στη Βίρτους, είμαστε σε αναζήτηση νέου χορηγού»

Νίκος Καλαμπάκας 18:20 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 29.05.2024

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βίρτους, Μάσιμο τζανέτι, σε δηλώσεις για το μέλλον της ομάδας του στην Euroleague.

Το πρωί της Τρίτης ήταν λίγο... ανήσυχο για τη Βίρτους Μπολόνια, αφού κυκλοφόρησαν σενάρια ότι έχασε τον βασικό της χορηγό, γεγονός που ίσως επηρεάσει τη θέση της στη Euroleague τη νέα σεζόν. Λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Τζανέτι, έσβησε τη φωτιά!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η Segafredo ήταν ο χορηγός της Βίρτους Μπολόνια και όπως ανακοινώθηκε θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και δεν θα προσφέρει νέα χορηγία.

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους είναι μια από τις πέντε ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος στην Euroleague και δεν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του χορηγού λοιπόν, πολλοί αναρωτήθηκαν πως θα καταφέρει η ιταλική ομάδα να έχει μπάτζετ ικανό να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague.

Την απάντηση λοιπόν έδωσε ο κ. Τζανέτι, που στις δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός:

«Η προηγούμενη χορηγική συμφωνία απλώς ολοκληρώθηκε και διαπραγματευόμαστε για μία καινούρια, ενώ φυσικά θα παραμείνουμε στην Μπολόνια και τη Βίρτους. Δεν θα αλλάξει κάτι», τόνισε ο ίδιος και άπαντες πλέον αναμένουν να μάθουν ποια εταιρεία είναι διατεθιμένη να πληρώσει αδρά τους Ιταλούς, προκειμένου να γίνει ο νέος χορηγός τους.