«Μπαμ» από την Βίρτους: Ο Ζίζιτς έφυγε από την Εφές και μετακομίζει στην Μπολόνια

«Μπαμ» από την Βίρτους: Ο Ζίζιτς έφυγε από την Εφές και μετακομίζει στην Μπολόνια

Γιώργος Γαβριλάκης 11:49 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 14.08.2024

Στην Βίρτους Μπολόνια θα συνεχίσει την πορεία του ο Άντε Ζίζιτς, καθώς την τελευταία μέρα του 2023 αποδεσμεύτηκε από την Αναντολού Εφές και μονομιάς υπέγραψε στην ομάδα έκπληξη της σεζόν!

Χριστούγεννα έκανε στην Κωνσταντινούπολη ο Άντε Ζίζιτς, αλλά Πρωτοχρονιά θα κάνει στη Μπολόνια. Ο Κροάτης σέντερ λίγες ώρες πριν τελειώσει το 2023, όχι μόνο αποδεσμεύτηκε από την Αναντολού Εφές, αλλά υπέγραψε ήδη στην Βίρτους

Με αυτή την εντυπωσιακή κίνηση, οι Ιταλοί, που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στην EuroLeague -όπου καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση της κατάταξης (μπροστά τους είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης)- ενισχύονται σημαντικά. Σε μία θέση, αυτή του σέντερ, που είχαν αρκετά προβλήματα. 

Τα περισσότερα από αυτά (τα προβλήματα) δημιουργήθηκαν από τη μέρα που τραυματίστηκε ο Τζόρνταν Μίκι, ενώ ο Ντεβόντε Κέικοκ, ο οποίος εκτός του ότι δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή του, χτύπησε κι αυτός

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το πρωινό της μέρας που τελικά αποκτήθηκε ο Ζίζιτς, ο κόουτς Λούκα Μπάνκι, είχε ενημερωθεί από το ιατρικό επιτελείο της Βίρτους και για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Όγκνιεν Ντόμπριτς στον αστράγαλο. Αυτόν που είχε προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Πέζαρο.

Πράγμα που σημαίνει ότι περιμένοντας να καταφθάσει ο Ζίζιτς, η Βίρτους προετοιμάζεται για την «διαβολοβδομάδα» με σημαντικές απώλειες και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς: Μπάγερν (3/1) και Άλμπα (5/1).