Η Βίρτους Μπολόνια μπαίνει στο... παιχνίδι για τον Βιλντόζα

Η Βίρτους Μπολόνια μπαίνει στο... παιχνίδι για τον Βιλντόζα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:45 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 20.06.2024

Μιας και ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται (αργά ή γρήγορα) να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό, η λίστα... αναμονής μεγαλώνει και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Βίρτους Μπολόνια έχει πάρει ήδη θέση στη διεκδίκησή του.

Πριν καν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, πράγμα που δεν φαίνεται πως θα αργήσει να συμβεί, ο Λούκα Βιλντόζα μπαίνει στο στόχαστρο των... μισών (καθ' υπερβολή) ομάδων της Euroleague.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 28χρονος Αργεντίνος γκαρντ και πρώην NBAer, τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-25) δεν θα φορά την «πράσινη» φανέλα με το τριφύλλι και η Βίρτους Μπολόνια σκέφτεται να του προσφέρει τη δική της.

Σύμφωνα με την Corriere dello sport, ο σύλλογος του ιταλικού βορρά, ιδανικά θα ήθελε στην ομάδα του τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, ώστε να του δώσει έναν ρόλο ανάλογο με αυτόν που είχε τη σεζόν 2022-23 με τον Ερυθρό Αστέρα. Τότε που κατέγραψε στην στατιστική του 12,2 πόντους, 3,9 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ. Δηλαδή, τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του.

O Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει πρόταση στη Βίρτους για τον Σενγκέλια (vid)
EUROLEAGUE

09:33 - 20.06.2024

O Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει πρόταση στη Βίρτους για τον Σενγκέλια (vid)

Ο Τόρνικε Σενγκέλια έχει συμβόλαιο με την Βίρτους, που πλέον είναι πιο... αποφασισμένη να τον αποδεσμεύσει λόγω οικονομικών δυσκολιών και ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει τον Γεωργιανό φόργουορντ στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολούθησε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά σε ομαδικό επίπεδο, καθώς κατέκτησε την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε προσωπικό επίπεδο ο Αργεντίνος δεν βρήκε χρόνο, ρόλο και ρυθμό. Σε κανένα σημείο της σεζόν. Και μιας και τώρα αποκτήθηκε ο Λορέντζο Μπράουν, εκείνος περισσεύει και με το που μείνει ελεύθερος (όταν και όχι άμα) τότε θα έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του. Μία από την Βίρτους Μπολόνια, θεωρείται πολύ πιθανή, ενώ υπάρχουν φήμες που θεωρούν πως το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Ολυμπιακός!