Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τον Κλάιμπερν στην Βίρτους!

Ουίλ Κλάιμπερν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τον Κλάιμπερν στην Βίρτους!

Γιάννης Πάλλας 22:46 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 20.07.2024

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αποκάλυψε τη συμφωνία της Βίρτους Μπολόνια με τον Ουίλ Κλάιμπερν

Η Βίρτους Μπολόνια είναι ο επόμενος σταθμός του Ουίλ Κλάιμπερν στην σπουδαία καριέρα του στην Euroleague, έπειτα από την αποχώρηση του από την Αναντολού Εφές στο τέλος της σεζόν.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που έκανε εκπληκτικές σεζόν παλιότερα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα τελευταία χρόνια με την Αναντολού Εφές θα ενισχύσει τη νλέα σεζόν την ιταλική ομάδα, όπως αποκάλυψε με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο ατζέντης του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Μάλιστα, φρόντισε μαζί με την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό να ποστάρει και τη φωτογραφία του Ουίλ Κλάιμπερν την ώρα που υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της απόκτησης του από την ιταλική ομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal που ενισχύει σημαντικά την γραμμή των ψηλών του Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός προπονητής έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή, καθώς του δίνει ένα ακόμη παίκτη υψηλού επιπέδου η διοίκηση ώστε να υλοποιήσει τους στόχους τη νέα χρονιά.

Εκτός του Κλάιμπερν, η Βίρτους απέκτησε τους Αντρέι Γκρατζούλις, Ματ Μόργκαν, Νίκολα Ακέλε, Μόμο Ντιούφ και Ρικάρντο Βισκόντι. Και με ένα tweet παρουσίασε τους παίκτες που θα αγωνιστούν την ερχόμενη σεζόν.