Ομάδα της Βοσνίας βρήκε στέγη σε παίκτη της στη... φυλακή!

Ομάδα της Βοσνίας βρήκε στέγη σε παίκτη της στη... φυλακή!

Νίκος Καλαμπάκας 19:46 - 24.09.2024

Συνέβη κι αυτό στη Βοσνία / Ερζεγοβίνη! Ομάδα έστειλε παίκτη της να μείνει στη... φυλακή επειδή τα ενοίκια έχουν ακριβύνει.

Ένα αρκετά ασυνήθιστο περιστατικό θα λάβει χώρα στη Βοσνία και την ομάδα Sutjeska Foca, η οποία αποφάσισε να δώσει στέγη σε έναν αθλητή της στο σωφρονιστικό ίδρυμα της πόλης!

Η ομάδα θα διεκδικήσει φέτος την άνοδό της στην 1η κατηγορία της Βοσνίας και σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θα στεγάσει παίκτη στις φυλακές της πόλης. Η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για περισσότερους από έναν αθλητές, ωστόσο ο σύλλογος σε νεότερη ανακοίνωση επισήμανε ότι αυτό θα συμβεί μόνο για έναν παίκτη του, χωρίς να τον κατονομάσει.

Μάλιστα η ομάδα είχε προλάβει να ευχαριστήσει τη διεύθυνση των φυλακών, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση να φιλοξενήσουν τον αθλητή, αποδίδοντας την απόφαση στην έκρηξη που παρουσιάζει στη Βοσνία η αγορά του Real Estate:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της KPZ Foča (το όνομα των φυλακών), με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθυντή Bojan Kostić, που εντός του νομικού πλαισίου συναντήθηκε με το Sutjeska Basketball Club, παρέχοντας διαμονή στους παίκτες μας σε ελάχιστες τιμές. Σε μια εποχή υψηλών ενοικίων στην πόλη μας, αυτή η υποστήριξη θα διευκολύνει σημαντικά το έργο του συλλόγου και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας», έγραψε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Ο παίκτης θα μένει στο εστιατόριο Drina των εγκαταστάσεων, το οποίο έχει 26 κρεβάτια, σημειώνει η KPZ Foca στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Tags: