Βούτσεβιτς: «Αν επιστρέψω ποτέ Ευρώπη, ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν το κύριο φαβορί»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Βούτσεβιτς: «Αν επιστρέψω ποτέ Ευρώπη, ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν το κύριο φαβορί»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:29 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 29.08.2024

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν και θα δημιουργήσουν προσδοκίες στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς μπορεί να αγωνίζεται στους Σικάγο Μπουλς, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στο ότι παρακολουθεί τα παιχνίδια της EuroLeague και έχει εκφράσει την αδυναμία του στον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος σέντερ δεν έχασε την ευκαιρία να δηλώσει πως προτεραιότητα στις επιλογές του θα είχε ο Ερυθρός Αστέρας, αν αποφάσιζε να έρθει στην Ευρώπη. Πάντως, ο Βούτσεβιτς έχει τονίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νίκολα Βούτσεβιτς:

«Θα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ για όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, με τους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αν συμβεί ποτέ αυτό, ο Ερυθρός Αστέρας θα ήταν το κύριο φαβορί, αλλά πολλά πράγματα πρέπει να προηγηθούν», είπε ο Βούτσεβιτς σε συνέντευξή του στο B92.sport.

«Είμαι μεγάλος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Ακολουθώ τον Ερυθρό και την Παρτίζαν και παρακολουθώ πολύ την Euroleague. Όσο για τπν Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα είχε μια υπέροχη σεζόν, κατάφεραν να κερδίσουν όλα τα τρόπαια. Η απόδοσή της στην EuroLeague δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αλλά δεν πειράζει, νομίζω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερα συγκροτημένη», είπε πλέκοντας το... εγκώμιο της σέρβικης ομάδας.

«Η Παρτίζαν έφτιαξε μια καλή ομάδα. Έκανε πολλές αλλαγές αφού την περασμένη σεζόν δεν πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χρειάζεται χρόνος για να ενωθούν αυτά τα πράγματα. Περιμένω μια καλή σεζόν και οι δύο σύλλογοι να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην ελίτ, ακόμη και να αγωνιστούμε για μια θέση ανάμεσα στους οκτώ από τους καλύτερους», τόνισε στο τέλος ο Βούτσεβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!