Ο Βούτσεβιτς θέλει να παίξει άλλα τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ

Ο Βούτσεβιτς θέλει να παίξει άλλα τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ

Γιάννης Πάλλας 20:27 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 26.08.2024

Ο 34χρονος Μαυροβούνιος σέντερ φανέρωσε τις προθέσεις του για τη συνέχεια της καριέρας του

Τις προθέσεις του για τη συνέχεια της καριέρας του φανέρωσε ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς, Νίκολα Βούτσεβιτς, όσον αφορά την παρουσία του στο ΝΒΑ.

Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστηρίου παιχνιδιού του Γκόραν Ντράγκιτς, στη Σλοβενία ο Βούτσεβιτς μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη συνέχεια και τη συμφωνία του με τους Μπουλς.

Ο σέντερ των «ταύρων», ο οποίος είναι βασικός στο ΝΒΑ για 13 χρόνια, έδειξε τη διάθεση του να επεκτείνει την καριέρα του για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια!

«Γνωρίζω ότι είμαι στο ΝΒΑ 13 χρόνια τώρα, ότι το τέλος δεν είναι τόσο μακριά» είπε αρχικά ο Νίκολα Βούτσεβιτς.

«Δεν πιστεύω ότι θα παίξω άλλα 13 χρόνια, αλλά έχω άλλα δύο χρόνια με το Σικάγο, και θα ήθελα να παίξω άλλα δύο μετά… Νομίζω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο για τόσο καιρό, και μετά θα δω» συμπλήρωσε.

Τα λόγια του Μαυροβούνιου άσου υπογραμμίζουν τη δέσμευσή του να παραμείνει ανταγωνιστικός για το άμεσο μέλλον.

Με δύο χρόνια να απομένουν στο τρέχον συμβόλαιό του με τους Σικάγο Μπουλς, ελπίζει να συνεχίσει να αποδίδει σε υψηλά επίπεδα και ενδεχομένως να παραμείνει στο ΝΒΑ για δύο ακόμη σεζόν.

Άλλωστε, ο 34χρονος σέντερ έχει λαμβάνειν 41,5 εκατομμύρια δολάρια, τις επόμενες δύο σεζόν με τους «ταύρους», χρήματα που είναι πλήρως εγγυημένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!