Οι Μινεσότα Λινξ πήραν το «Game 4» των τελικών και στέλνουν την σειρά σε 5ο παιχνίδι

Μινεσότα Λινξ

i

© X

Οι Μινεσότα Λινξ πήραν το «Game 4» των τελικών και στέλνουν την σειρά σε 5ο παιχνίδι

Μιχάλης Καλογήρου 09:01 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 19.10.2024

Θα χρειαστεί και 5ο παιχνίδι για να κριθεί ο φετινός πρωταθλητής στο WNBA, αφού οι Λινξ κέρδισαν στο «Do or Die» παιχνίδι με 82-80

Με 2 καθοριστικές βολές της Κάρλετον, οι Μινεσότα Λινξ «έσωσαν» την παρτίδα (82-80) και στέλνουν τους τελικούς του WNBA σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι.

Ένα ακόμη θρίλερ επιφύλασσε η απίθανη σειρά των τελικών ανάμεσα σε Νιου Γιόρκ Λίμπερτι και Μινεσότα Λινξ, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν...αλλεργικές στις «άνετες νίκες». Μετά το απίθανο 3ποντο της Ιονέσκου στο «game 3», οι Λινξ βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και ήθελαν μόνο νίκη προκειμένου να διεκδικήσουν το τρόπαιο σε 5ο παιχνίδι. Έτσι και έκαναν. Με τις βασικές τους να κάνουν την δουλειά, οι Λινξ πήραν την νίκη και πλέον όλα θα κριθούν στο Barclays Center της Νέας Υόρκης.

Όλες εκ των 5 βασικών για την Μινεσότα σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων, με την ΜακΜπράιντ να βάζει 19 και την Ουίλιαμς 15. Για τις Λίμπερτι, Τζόουνς με 21 και Φάιμπιχ με 19 έσυραν τον χορό, με την Μπριάνα Στιούαρτ να κάνει ντάμπλ-ντάμπλ με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Πάντως, Ιονέσκου και Στιούαρτ βρέθηκαν σε κακό βράδυ και επωμίζονται μέρος της ήττας. Οι δύο σταρ των Λίμπερτι σκόραραν μαζί 21 πόντους με 10-36 σούτ! Προσθέστε σε αυτά και τα 0-9 τρίποντα και καταλαβαίνουμε πως οι δυο τους θα χρειαστεί να ξεχάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και να ετοιμαστούν για το «Game 5».

Όλα θα κριθούν στα επόμενα 40 λεπτά (τουλάχιστον) μπάσκετ, με τον νικητή να τα παίρνει...όλα. Το 5ο και τελευταίο παιχνίδι των τελικών θα διεξαχθεί ξημερώματα Δευτέρας στις 3:00.