Ο Χάντερ Χέιλ στην τρίτη θέση των κορυφαίων παικτών του BCL: «Έρχονται καταιγίδες σε όλη την Ευρώπη»

Χάντερ Χέιλ

Ο Χάντερ Χέιλ στην τρίτη θέση των κορυφαίων παικτών του BCL: «Έρχονται καταιγίδες σε όλη την Ευρώπη»

Χρήστος Τσάλτας 18:41 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 23.09.2024

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε το BCL τον Χάντερ Χέιλ, ο οποίος φιγουράρει στην τρίτη θέση του Power Ranking των κορυφαίων παικτών της νέας σεζόν, στη διοργάνωση.

Η ΑΕΚ Betsson έχει εκπροσώπηση στους κορυφαίους παίκτες της σεζόν 2024-25 στο BCL. Αυτό γιατί στα Player Power Rankings που παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή λίγο πριν από το τζάμπολ της σεζόν φιγουράρει το όνομα του Χάντερ Χέιλ, στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μια άκρως παραγωγική σεζόν με τον Προμηθέα, δείχνοντας την εκτελεστική δεινότητά του, αλλά και όλη τη γκάμα του παιχνιδιού του υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η δική του παρουσία μάλιστα ήταν και ένας σημαντικός λόγος που οι Πατρινοί έφτασαν ως τα προημιτελικά του BCL, όπου και λύγισαν από την Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αγόρασε διαρκείας της AEK Betsson και έστειλε μήνυμα: «Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:22 - 23.09.2024

Ο Μίλτος Πασχαλίδης αγόρασε διαρκείας της AEK Betsson και έστειλε μήνυμα: «Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει!»

Η αγάπη του Μίλτου Πασχαλίδη για την ΑΕΚ δεν κρύβεται. Ο γνωστός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης και έστειλε το δικό του μήνυμα, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Οι εμφανίσεις του Αμερικανού γκαρντ έκαναν την ΑΕΚ Betsson να προχωρήσει σε υπέρβαση, κάνοντας δικό της τον Αμερικανό αρχισκόρερ για τη νέα σεζόν. Ο Χέιλ μάλιστα επέστρεψε στη δράση και φορτσάρει για την πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (01/10), στην Sunel Arena.

Μάλιστα το BCL παρουσίασε τον Αμερικανό άσο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, προαναγγέλλοντας την... καταιγίδα Χέιλ σε όλη την Ευρώπη!

Στο μήνυμά του το BCL ανέφερε: «Πρόγνωση καιρού για το φθινόπωρο: Καταιγίδες Hale σε όλη την Ευρώπη. Ο Hunter Hale είναι #𝟑 στην κατάταξη των παικτών μας!»