«Φτιαγμένος» ο Χέιλ για τη νέα σεζόν: «Πάμε ΑΕΚ!» (vid)

Χάντερ Χέιλ

«Φτιαγμένος» ο Χέιλ για τη νέα σεζόν: «Πάμε ΑΕΚ!» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:00 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 01.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson και με το.... καλημέρα μπήκε στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Το μεσημέρι της Κυριακής η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε τον Χάντερ Χέιλ στην Ελλάδα, με τον Αμερικανό γκαρντ να ετοιμάζεται να γίνει ο νέος ηγέτης της Ένωσης πάνω στο παρκέ. Έναν ρόλο που επιθυμεί και ο ίδιος, αλλά και ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποίο βρίσκεται σε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα.

Από τις πρώτες στιγμές του ο Χέιλ έδειξε πως είναι έτοιμος για την πρόκληση της Ένωσης, καθώς έφτασε στην Ελλάδα ευδιάθετος και έτοιμος για δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του.

Μεγάλη επιθυμία του είναι να δει το Olympic Hall της Φυλής γεμάτο από κόσμο, παίρνοντας ώθηση από τους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κατά την άφιξή του μάλιστα φρόντισε να δείξει πόσο έτοιμος είναι.

Αυτό γιατί έστειλε το πρώτο του μήνυμα, κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson. «Πάμε ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας ένα κασκόλ της ομάδας στα χέρια του.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ΑΕΚ Betsson για την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στην Ελλάδα.

Την Δευτέρα (02/09) θα μπει για πρώτη φορά σε αγωνιστικό ρυθμό με τη νέα του ομάδα, καθώς θα έχει την πρώτη προπόνησή του στο κλειστό υπό τις οδηγίες του Σάκοτα, αλλά και την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!