Ο Χέιλ έστειλε μήνυμα ενόψει ΑΕΚ Betsson: «Με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο αυτή τη σεζόν»

Χάντερ Χέιλ

Ο Χέιλ έστειλε μήνυμα ενόψει ΑΕΚ Betsson: «Με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο αυτή τη σεζόν»

Χρήστος Τσάλτας 08:58 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 15.08.2024

Ο Χάντερ Χέιλ δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση στον Τύπο, ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson, όμως ένα σχόλιό του ήταν αρκετό για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Η νέα σεζόν θα βρει στο Olympic Hall της Φυλής έναν σεσημασμένο σκόρερ από το πάνω ράφι. Ο Χάντερ Χέιλ έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με τον Προμηθέα, τον οποίο οδήγησε μέχρι τα προημιτελικά του BCL, πλέον ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.Α

Αυτή θα είναι η ΑΕΚ Betsson, με την οποία έφτασε σε deal ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας. Σε μια κίνηση που ήθελε τόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος, όσο και ο Ντράγκαν Σάκοτα, με σκοπό να ενισχυθεί το ρόστερ με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Τις επόμενες μέρες ο 27χρονος γκαρντ αναμένεται στην Ελλάδα, ώστε να μπει σε ρυθμό προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα. Η παρουσία του αναμένεται να είναι κομβικής σημασίας, έτσι μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι στη χώρα μας. Φρόντισε όμως να στείλει ήδη το... μήνυμα, βάζοντας άπαντες στην πρίζα ενόψει της σεζόν που έρχεται.

Ο χαρισματικός σκόρερ μέσα σε λίγες λέξεις φρόντισε να δείξει τον τρόπο που σκέφτεται για τη σεζόν που έρχεται. «Με ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο αυτή τη σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά σε ποστάρισμα της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson στο Instagram, δείχνοντας κάτι παραπάνω από έτοιμος.

Για τον «Σάλε» η παρουσία του αναμένεται να είναι πολύ σημαντική. Ο έμπειρος κόουτς θα έχει στα χέρια του έναν παίκτη που μπορεί να εκτελέσει με μεγάλη ευκολία, ενώ «βλέπει» και γήπεδο με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας το παιχνίδι πιο απλό για τους συμπαίκτες του. Δύο στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει πάνω στο παρκέ κάθε στιγμή.