Ο Χάινς μισούσε τον Ροντρίγκεθ όσο ήταν αντίπαλοι και ως συμπαίκτες έγιναν κολλητοί!

Κάιλ Χάινς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ο Χάινς μισούσε τον Ροντρίγκεθ όσο ήταν αντίπαλοι και ως συμπαίκτες έγιναν κολλητοί!

Γιάννης Πάλλας 21:23 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 23.09.2024

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετώπιζε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ όταν ήταν αντίπαλοι και στη συνέχεια ως συμπαίκτες

Το πορτρέτο του Σέρχιο Ροντρίγκεθ προσπάθησε να φιλοτεχνήσει μέσα από μια συνέντευξη του στο Gigantes del Basket ο Κάιλ Χάινς και ήταν αποκαλυπτικός. Αναφέρθηκε στο διάστημα πριν τη συνεργασία τους στην ΤΣΣΚΑ και την Αρμάνι, αλλά και σε όλη τη σχέση που έχουν καλλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Αρχικά, ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στον «Τσάτσο» λέγοντας: «Έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα στην καριέρα του και είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και ως άνθρωπος, οποιοσδήποτε βρεθεί θα πει πολύ καλά λόγια για τον ¨Τσάτσο¨. Είχα την τύχη να περάσουμε αρκετά χρόνια μαζί και να μοιραστούμε πολύ όμορφα πράγματα».

Για την χημεία που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, δήλωσε: «Ήταν κάτι ξεχωριστό. Όλοι έβλεπαν ότι καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα. Τα παιδιά μας έχουν κοινές εμπειρίες και έχουμε φίλους και κοινά ενδιαφέροντα. Θυμάμαι ένα ταξίδι στο Ντουμπάι με τις οικογένειες μας σε λίγες ημέρες άδειας. Όταν πάω στη Μαδρίτη προσπαθώ να τον συναντήσω, έχω πάει στο σπίτι του μερικές φορές. Έχω παίξει με πολλούς παίκτες, αλλά δεν έχω αυτή τη σχέση με τόσους πολλούς πρώην συμπαίκτες μου».

Όταν ρωτήθηκε για το ποια ήταν η σχέση τους πριν παίξουν στην ίδια ομάδα και εν προκειμένω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραδέχθηκε: «Τον μισούσα! Τα έκανε όλα πολύ γρήγορα! Μπορούσε να πραγματοποιήσει μόνος του την αντεπίθεση, ενώ έδινε τον ρυθμό στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έβλεπες έναν μικρόσωμο, αδύνατο τύπο και νόμιζες ότι δεν θα του άρεσε η επαφή. Ήταν σκληρός, ήταν δυνατός και, φυσικά, καταλάβαινε το παιχνίδι. Ήξερε πώς να... τιμωρεί τις άμυνες, και αυτό που μισούσα όταν τον αντιμετώπιζα, μετά το απόλαυσα!».

Για το γεγονός ότι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει πει πως ένας από τους λόγους που υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ ήταν ότι θα έπαιζε με τον Κάιλ Χάινς, απάντησε: «Χαίρομαι που το ακούω, τι κομπλιμέντο! Είχαμε χάσει τον Τεόντοσιτς και υπήρχε αβεβαιότητα. Προερχόταν από τους Σίξερς στο ΝΒΑ, εγώ είμαι από την περιοχή της Φιλαδέλφειας και υπήρχαν κάποιοι κοινοί φίλοι, αλλά όχι κάποια άλλη σχέση. Σας διαβεβαιώνω ότι όταν έμαθα ότι τον υπογράψαμε ενθουσιάστηκα... Ίσως περισσότερο από εκείνον!».

Για την συνύπαρξη τους ξανά στην Αρμάνι Μιλάνο, επισήμανε: «Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα τον Μάρτιο, λέγοντάς μου να φύγω! Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Αλλά μετά από μερικές εβδομάδες επέμενε, μου είπε η ζωή στο Μιλάνο, ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με τον Έτορε Μεσίνα... και στο τέλος μίλησα με τον προπονητή. Το να παίζεις και να κερδίζεις τίτλους με τον Σέρχιο και να δουλεύεις με τον Μεσίνα ήταν ο λόγος».

Ακόμη αναφέρθηκε στις «μάχες» που γίνονταν στην προπόνηση. «Στην προπόνηση, ήταν πρόκληση για μένα να τον σταματήσω, ήξερα ότι θα ήθελε να το βάλει στα μούτρα μου. Αγωνιστήκαμε πολύ και περάσαμε καλά!» υπογραμμίζει.

Κλείνοντας την αναφορά του στον κολλητό του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, επισήμανε πως «έχει πολλές γνώσεις και σοφία να μοιραστεί, και ελπίζω να κάνει πράγματα που σχετίζονται με το μπάσκετ, αλλά με οτιδήποτε και να καταπιαστεί θεωρώ ότι θα τα καταφέρει».