Ο Χάινς καλοβλέπει την άμεση μετάβαση στην προπονητική!

Ο Χάινς καλοβλέπει την άμεση μετάβαση στην προπονητική!

Γιάννης Πάλλας 19:32 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 19.08.2024

Ο Κάιλ Χάινς έχει αρχίσει και σκέφτεται την απόσυρση του αοπό τα παρκέ, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική

Να κλείσει τον κύκλο του ως αθλητής σκέφτεται ππολύ σοβαρά όπως φαίνεται ο Κάιλ Χάινς, ώστε να ασχοληθεί άμεσα με την προπονητική στο ΝΒΑ!

Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα της «La Prealpina» ο 37χρονος Αμερικανός εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική της απόσυρσης από την ενεργό δράση, προκειμένου να γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ θα ενταχθεί σ’ αυτή την περίπτωση στο τεχνικό επιτελείο των Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Summer League του Λας Βέγκας.

Ακόμη δεν έχει φανερώσει επίσημα τις προθέσεις του, αλλά όλα συνηγορούν πως είναι πολύ κοντά σε μια τέτοια απόφαση, καθώς η προπονητική φαίνεται να τον απασχολεί πολύ, καθώς είναι κάτι που του αρέσει και το κοουτσάρισμα ήταν μέρος του παιχνιδιού του στη μακρόχρονη καριέρα του, καθώς αποτελούσε στις ομάδες του έναν προπονητή εντός παρκέ.

Ο Κάιλ Χάινς έχει αγωνιστεί για 13 χρόνια στη Euroleague και έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική καριέρα. Μάλιστα, είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 425 ματς ενώ έχει 7.9 πόντους μέσο όρο και 4.4 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής σε Μπάμπεργκ, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο.

Αποτελεί μια σημαντική προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και η προπονητική φαίνεται πως τον... κερδίζει πλέον από τον ανταγωνισμό στο παρκέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!