Πιστιόλης για Χάινς: «Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις»

Πιστιόλης για Χάινς: «Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις»

Ευτυχία Οικονομίδου 17:17 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 04.09.2024

Ο Αντρέας Πιστιόλης αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Κάιλ Χάινς που πήρε την απόφαση να αφήσει την ενεργό δράση.

Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε την απόσυρση του από τα παρκέ και ο Αντρέας Πιστιόλης που δούλεψε μαζί του ως βοηθός προπονητή του Δημήτρη Ιτούδη στα χρόνια που πέρασε ο βραχύσωμος σέντερ στην ΤΣΣΚΑ, τον αποχαιρέτησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

O Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε το αντίο του στα γήπεδα, έχοντας ολοκληρώσει μια πορεία 4 ετών με την Αρμάνι Μιλάνο, της οποίας αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι στις επιτυχίες της σε Ιταλία και Euroleague.

Ο Ολυμπιακός για Χάινς: «Ήσουν μεγάλος παίκτης και είσαι ακόμα καλύτερος άνθρωπος»
EUROLEAGUE

15:21 - 04.09.2024

Ο Ολυμπιακός για Χάινς: «Ήσουν μεγάλος παίκτης και είσαι ακόμα καλύτερος άνθρωπος»

Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ και ο Ολυμπιακός, η τρίτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην καριέρα του, είπε το δικό της «ευχαριστώ» με ξεχωριστό τρόπο.

O «σέντερ τσέπης», όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά διέγραψε λαμπερή πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Βερόλι (2008-10), Μπάμπεργκ (2010-11), Ολυμπιακό (2011-13), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2013-2020) και Αρμάνι Μιλάνο (2020-24), βγάζοντας συνέπεια, σταθερότητα αλλά και αγάπη για το άθλημα.

Στα χρόνια που πέρασε στην ΤΣΣΚΑ κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο της EuroLeague (2016, 2019), ενώ προηγουμένως τον είχε κατακτήσει ξανά δύο φορές με τον Ολυμπιακό το 2012 και το 2013. Ο κόουτς Πιστιόλης έκανε τη δική του ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον Χάινς γράφοντας πολύ όμορφα λόγια για το ήθος του.

«Είναι μία από εκείνες τις στιγμές, που όλοι ξέρουμε ότι θα έρθει αλλά κανείς δεν θέλει να το σκεφτεί. Ο Κάιλ άφησε τη φανέλα σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι την παρέλαβε. Αγάπησε το παιχνίδι, δούλεψε σκληρά, έδειξε σεβασμό σε όλους και μας ενέπνευσε. Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Απόλαυσε την πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!