Χαμός στο ΝΒΑ με τους Χοκς και τη διαφήμιση στο OnlyFans - Έξαλλοι οι παίκτες: «Κατεβάστε αυτή τη βλακεία» (vid)

Χαμός στο ΝΒΑ με τους Χοκς και τη διαφήμιση στο OnlyFans - Έξαλλοι οι παίκτες: «Κατεβάστε αυτή τη βλακεία» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:37 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 14.08.2024

Με ένα βίντεο όπου το Γεράκι -η μασκότ της Ατλάντα- ερωτοτροπεί πάνω στο κρεβάτι, οι Χοκς θέλησαν να προσκαλέσουν τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν όλο τον «μαγικό πλανήτη» να απορεί με την επιλογή τους. Οι παίκτες των Χοκς ζήτησαν να σβηστεί το βίντεο που ταυτόχρονα διαφημίζει και την πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου Only Fans, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι Ατλάντα Χοκς είχαν την… καθόλου φαεινή ιδέα να προαναγγέλλουν το ματς της ομάδας τους με ένα βίντεο που δείχνει την μασκότ να χαϊδεύεται πάνω σε κρεβάτι και με αυτόν τον τρόπο καλούσαν τους οπαδούς να πάνε στο γήπεδο. 

Απευθύνονταν στους φανς των Γερακιών και το σλόγκαν ταυτόχρονα διαφήμιζε την ιστοσελίδα ερωτικού-πορνογραδικού περιερχομένου Only Fans. Μόνο που κανένας δεν θεώρησε την επιλογή τους αυτή φυσιολογική. Και για την ακρίβεια θεωρήθηκε μαζικά ως προσβλητική. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας απαίτησαν να σβηστεί το βίντεο. 

Πρώτος απ’ όλους ο ΝτεΖούντε Μάρεϊ, αλλά και ο συμπρωταγωνιστής του στο παιχνίδι των Χοκς, Τρέι Γιανγκ είχε να πειμ χρησιμοποιώντας και… λίγο χιούμορμ πως «δεν παίρνω μέρος σε αυτό»

Η Ατλάντα είναι μία πόλη που στηρίζει μεγάλο μέρος της οικονομίας της στη νυχτερινή διασκέδαση και συγκεκριμένα στα Strip Clubs. Σε κάθε στενό υπάρχει και από ένα, μόνο που οι αθλητές της ομάδας από την πόλη της Τζόρτζια δεν θέλουν να προμοτάρουν αυτή την κατάσταση. Θέλουν οι Χοκς να είναι το αξιοθέατο της περιοχής και όχι τα στριπτιτζάδικα. 

O Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις έπαθε... αμοκ για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε και αποβλήθηκε (vid)
NBA

09:29 - 11.11.2023

O Τζάρεν Τζάκσον των Γκρίζλις έπαθε... αμοκ για ένα φάουλ που δεν του δόθηκε και αποβλήθηκε (vid)

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον του χτύπησε το χέρι μπροστά στα μάτια των διαιτητών που... σφύριξαν αδιάφορα και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορς λίγο έλειψε να τους επιτεθεί. Οι άγριες διαθέσεις του όμως, περιορίστηκαν στις φωνές, αλλά αυτές ήταν αρκετές για να τον οδηγήσουν στην αποβολή από το παιχνίδι. Τελικά οι Τζαζ νίκησαν τους Γκρίζλις, που συνολικά πλέον διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Ο Μάρει και ο Γιανγκ δεν ήταν οι μόνοι πάντως, που είδαν το βίντεο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς σκέπτοντας ο επικεφαλής του τμήματος social media, ο σκηνοθέτης και ο video editor. Υπήρξε γενική κατακραυγή, αλλά το επίμαχο promo clip είναι ακόμα online!