Χάος στο ΣΕΦ: Τσακωμός Κάνααν - Σλούκα, αποβλήθηκε ο Αταμάν, χειροκροτούσε ειρωνικά ο Ουόκαπ (vid)

Χάος στο ΣΕΦ: Τσακωμός Κάνααν - Σλούκα, αποβλήθηκε ο Αταμάν, χειροκροτούσε ειρωνικά ο Ουόκαπ (vid)

Sportal newsroom 23:30 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 07.06.2024

Χάος στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ, χάθηκε το μέτρημα από τις τεχνικές ποινές. Αποβλήθηκε και πάλι ο Αταμάν, τσακώθηκαν Κάνααν - Σλούκας, πανηγύριζε τις τεχνικές ποινές ο Ουόκαπ.

Χάος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 2 των τελικών της Basket League.

Μετά από ένα χαμένο τρίποντο του Σλούκα, ο Κάνααν πήγε στον πρώην συμπαίκτη του και οι δυο τους άρχισαν να τα λένε σε έντονο ύφος. Σλούκας και Κάνααν είχαν φτάσει μπροστά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν να σηκώνεται εκείνη τη στιγμή και να κάνει νόημα στον Αμερικανό του Ολυμπιακού να σταματήσει να μιλάει.

Ακολούθησε... πανδαιμόνιο. Οι διαιτητές άρχισαν να ρίχνουν τεχνικές ποινές παντού, με τους δύο πάγκους να δέχονται από μία. Ο Αταμάν άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς την Τσαρούχα και να της λέει πως δεν έκανε τίποτα, με αποτέλεσμα να δεχτεί δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί, όπως έγινε και στο ΟΑΚΑ.

Εκείνη τη στιγμή ο Ουόκαπ ήταν ανάμεσα σε Τσαρούχα και Αταμάν και πανηγύρισε την τεχνική ποινή στον Τούρκο προπονητή, ενώ άρχισε να χειροκροτά και λίγο αργότερα είχαμε νέο... επεισόδιο στην «κοκορομαχία» Κάνααν - Σλούκα, με τον πρώτο να κάνει προς τον πρώην συμπαίκτη του μια χειρονομία με... λεφτά.