Ο Χάουαρντ πέταξε... καρφιά στον Πελίνκα για τη διάλυση των Λέικερς του 2020

Ντουάιτ Χάουαρντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Χάουαρντ πέταξε... καρφιά στον Πελίνκα για τη διάλυση των Λέικερς του 2020

Ευτυχία Οικονομίδου 15:34 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 27.08.2024

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θεωρεί πως υπεύθυνος για τη διάλυση των Λος Άντζελες Λέικερς μετά το πρωτάθλημα του 2020 είναι ο General Manager της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα.

Η τελευταία φορά που οι Λος Άντζελες Λέικερς πανηγύρισαν πρωτάθλημα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ήταν το 2020 στη λεγόμενη «φούσκα» του Ορλάντο με πρωταγωνιστή φυσικά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Από εκείνο το ρόστερ που έφτασε τους «λιμνανθρώπους» στην κορυφή του NBA τα πράγματα έχουν αλλάξει 180 μοίρες στην ομάδα με μοναδικούς... παλιούς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις.

O Ντουάιτ Χάουαρντ που τώρα αγωνίζεται στην Ταϊβάν για λογαριασμό των Ταϊβάν Λέοπαρντς, ήταν μέλος της τότε επιτυχημένης ομάδας και τοποθετήθηκε για το γεγονός ότι αποχώρησαν πολλοί παίκτες από τους Λέικερς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, o 38χρονος σέντερ επιρρίπτει τις ευθύνες στον General Manager της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα λέγοντας χαρακτηριστικά πως διέλυσε τους τότε επιτυχημένους Λέικερς.

Λούκα Ντόντσιτς, ο μεγάλος στόχος των Λέικερς για αντί-Λεμπρόν
NBA

14:44 - 25.08.2024

Λούκα Ντόντσιτς, ο μεγάλος στόχος των Λέικερς για αντί-Λεμπρόν

Με δεδομένο πως η μεγάλη καριέρα του Λεμπρόν Τζέιμς πλησιάζει στη... Δύση της, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν βρει ήδη τον παίκτη που αποτελεί πρώτο στόχο για την επόμενη μέρα, στο πρόσωπο του Λούκα Ντόντσιτς.

«Αφού κερδίσαμε, άρχισαν να αλλάζουν το ρόστερ. Θα σου πω ποιος ήταν - Ρομπ Πελίνκα, φίλε. Θεέ, Ρομπ, γιατί μας το έκανες αυτό, φίλε; Ρομπ, έλα, φίλε. Εξακολουθώ να σε αγαπώ, Ρομπ, αλλά ρε φίλε. Είχαμε την ομάδα, αδερφέ. Ακόμα κι αν το γυρίζαμε πίσω, θα μπορούσαμε να το είχαμε γυρίσει πίσω. Θα ήμασταν υγιείς για την επόμενη χρονιά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Χάουαρντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!